suchyyy1 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witajcie czy mam wer. 1.0d repack i nie ważne gdzie rozłożę śpiwór po spaniu ciągle lezy na ziemi, a jak najadę na niego celownikiem to jest tylko opcja odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Bodajże po użyciu automatycznie wraca do ekwipunku, ale tego to nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Godzinę temu, SEB2E napisał: Bodajże po użyciu automatycznie wraca do ekwipunku, ale tego to nie jestem pewien Tak właśnie powinno być, ale nie jest i to na czystej grze. spróbuję jeszcze raz rozpakować i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @suchyyy1 Powodzenia więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 @suchyyy1 Musisz stanąć nad śpiworem i użyć w ekwipunku odpowiedniego przedmiotu, takiej jakby torby lub worka na ten śpiwór. Swoją drogą, niewłaściwy temat na to pytanie, przenoszę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 @Ranger801-Tak masz rację przepraszam za kłopot i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi