Leniwa Buła Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ma ktoś save z magazynów lub radaru ? Bo mi rozwaliły się savy Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Tutaj masz 15.6 MB - pliki są od Szreka ale do wersji rosyjskiej, korzystałem i dają radę, cała gra/mod: Pobierasz i wgrywasz do moda tam gdzie masz zachowane swoje postępy w modzie: https://yadi.sk/d/AL1UhBMN3LjNn2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 OK tylko nazwy postaci itp krzaczkują Jak to naprawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Jeśli zapisy pochodzą z rosyjskiej wersji gry to część tekstu może być wyświetlana właśnie w tym języku (t.j. w "krzakach"), nawet pomimo prawidłowo zainstalowanego spolszczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 @vidkunsen - Przestań robić ferment i uszczęśliwiać savami z rosyjskich gier. @Leniwa Buła - Nic nie zrobisz. Wywal tego sava, bo możesz sobie namieszać. Napisz na PW do MaklerR a, on chyba ma moda na kompie, ale nie wiem jak daleko zaszedł. Ostatnio był dopiero w Dolinie Mroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 pisałem tylko nie odpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 A mógłbyś wysłać prooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi