Kaszubski stalker Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Czołem Mam następujący problem. Grając w COC wybrałem czyste niebo. Postanowiłem pójść na bagna (start miałem w bazie CN). Nie mam teraz pojęcia jak wrócić, szukałem przewodnika i nie ma, drogi też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Na mapie jak masz tą bazę, to z prawej strony szukaj wyrwy w płocie, tam jest dróżka i mostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszubski stalker Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 A rzeczywiście, kierowałem się tylko strzałkami na mapie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ponieważ z tej dziury w płocie można korzystać wiele razy, ja sobie w niej postawiłem GPSa. I problem wejścia, a także wyjścia rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszubski stalker Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 A jak ustawić tego GPS? I jeszcze tak przy okazji, wiadomo gdzie mogą się znajdować narzędzia? W starych ,,lokacjach narzędziowych'' ich nie ma. Trzeba zdać się tylko na schowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Narzędzia są w schowkach, jak również można dorwać u handlarzy (czasami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @Kaszubski stalker 2 i 6 min https://www.youtube.com/watch?v=q6Ge9k68WlU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszubski stalker Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Dziękuję wszystkim za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi