Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W trakcie pierwszego przechodzenia moda, miałem mocno ograniczony czas, toteż niektórych zadań nie ruszyłem. Teraz postanowiłem nadrobić zaległości i zagrać ponownie. Przez ostatnie 2 dni rozpoczynałem grę trzykrotnie - za każdym razem wojak w wagoniku na Agropromie był martwy, zanim udało mi się do niego dotrzeć. Coś mi się kojarzy, że jego nitka otwierała przejście na Bagna, ale mogę się mylić. Jeśli jednak mam rację, to czy jest jakiś sposób by - nie zaczynając gry po raz czwarty - otworzyć sobie przejście? Grzebałem trochę w spawnerze bo wydawało mi się, że info o przejściu było na jakiejś notatce, ale namierzyć właściwej nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Tu od 16 min., masz grę z żywym dezerterem. Od początku gameplay pokazuje grę, która żywego zabezpiecza. https://www.youtube.com/watch?v=yNsb7rep6-o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @kondotier U mnie leżał tuż przy wagoniku, sztywny jak przewody wysokiego napięcia zimą. Nie mówię do trzech razy sztuka, więc gram dalej, tak jak poprzednio, olewając Bagna. Dziękuję za chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi