bolo Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Szanowni koledzy, mam prośbę o ile mod jest fajny to balans już nie koniecznie w związku z tym proszę kogoś kto to potrafi o poradę: jak zmienić celownik, który jest słabo widoczny w tradycyjny krzyżyk oraz jak zmienić jakość obrażeń jakie otrzymują nasi przeciwnicy. Strzelam, strzelam i efekt mizerny, wiem, że to można zmienić ale ja nie potrafię, proszę o pomoc. I jeszcze jedna sprawa w tym modzie nie widać kropek trupów, czy to też można zmienić?. Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam, ponawiam prośbę, może ktoś coś poradzić w tej materii?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 @bolo sprawa jest prosta, ale w tej chwili jestem w pracy. Jak wrócę, wstawię screena. Z tego co pamiętam w pliku system.ltx jest linijka [coursor] i tam robisz zmiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Bardzo dziękuję, ja nie za bardzo jestem kumaty w zmianach w plikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 @bolo połapiesz się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) Taki opis znalazłem ale w dalszym ciągu nie wiem jak zmienić celownik okrągły na krzyżyk. Ten okrągły jest jakiś taki blady i często go po prostu nie widać. Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi