bolo Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Witam, mam kolejną prośbę, byłem w X18 i tam znalazłem dokumenty na samym dole oraz w tej ukrytej co się schodzi w sali z pseudogigantem. Tam też powinien być artefakt Kompas, nie było, zadanie mi dalej wisi czyli powinny być gdzieś jeszcze jedne dokumenty, proszę o podpowiedz. byłem w X18 kilka razy i nie znalazłem, gdzie szukać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 @bolo Wesprzyj się: https://www.youtube.com/watch?v=WWmvqMFE5vI 30:30 wejście do labu 45:00 szukanie https://www.youtube.com/watch?v=ztsk4NoQXDA 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Bardzo dziękuję, bez podpowiedzi nie dał bym rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halborn Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 W dniu 27.04.2018 o 17:09, bolo napisał: Bardzo dziękuję, bez podpowiedzi nie dał bym rady. Czy miałeś potem możliwość oddać oba te dokumenty Barmanowi? W rozmowie z nim nie mam żadnej opcji dialogowej żeby zakończyć questa związanego z X18 i nie wiem za bardzo co począć. Wróciłem do niego z Dubletem i nic. Na tym filmiku jasno widać, że jakaś opcja dialogowa powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 W x18 są trzy dokumenty do znalezienia: - jeden na pulpicie sterowania w sali z ogniowym poltergeistem - (związany z głównym zadaniem Tajemnice Zony) - dwa na najniższym poziomie laboratorium (zadanie dla Barmana) Kompas można znaleźć w następujących miejscach: Lab x18 - najniższy poziom, za stacją kolejową Dzicz - domek z zarwanym dachem Lab x8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halborn Opublikowano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 W dniu 20.06.2019 o 19:18, A6AKAH napisał: W x18 są trzy dokumenty do znalezienia: - jeden na pulpicie sterowania w sali z ogniowym poltergeistem - (związany z głównym zadaniem Tajemnice Zony) - dwa na najniższym poziomie laboratorium (zadanie dla Barmana) Kompas można znaleźć w następujących miejscach: Lab x18 - najniższy poziom, za stacją kolejową Dzicz - domek z zarwanym dachem Lab x8 Faktycznie, zgadza się. Jeden dokument w obozie Grzechu mi umknął, tam gdzie kontroler wyskakuje. Popchnąłem do przodu, fajnie się gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 27 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września Witam ponownie. Nie chcę zakładać kolejnego nowego tematu, dlatego piszę w temacie spokrewnionym. Wykonuję misję "przeszukaj tajne laboratoruim" czyli X18 i utknąłem w głupim punkcie. Nie potrafię otworzyć drzwi na niższy poziom. Przewertowałem już wszystkie wiadomości w archiwum w grze na ten temat, chciałem znaleźć jakiś może kod albo wskazówkę, przeszukałem też ciała naukowców które tam leżą, ale nic z tego wszystkiego nie wynika. Czy może mi ktoś podpowiedzieć/przypomnieć o co tutaj chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Jeśli pytanie nadal jest aktualne to wstaw sejwa z X-18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 29 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września Już gra. Podszedłem jeszcze raz do ciała naukowca i tym razem pojawiła się informacja z kodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi