Doflamingo Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Czy wie ktoś gdzie sie znajdują te dokumenty we frakcji wojsko z laboratorium mam przynieść dokumenty na temat laboratorium z innych laboratoriach i nie wiem gdzie szukać a poza tym czemu u handlarza wojskowego nie można nic kupić to jakiś bug czy co że nie wyświetla sie handluj z nim ? czy trzeba mieć większą u nich reputacje ? bo jedyne co mogę to wymieniać nieśmiertelniki dziekuje na przyszłość za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Godzinę temu, Doflamingo napisał: Czy wie ktoś gdzie sie znajdują te dokumenty we frakcji wojsko z laboratorium Dokumenty znajdują się w każdym z laboratoriów (dokładne miejsca proszę sobie wyszukać w solucjach na YT). Obojętnie jaką frakcją byś nie grał zawsze są one w tym samym miejscu. Godzinę temu, Doflamingo napisał: czemu u handlarza wojskowego nie można nic kupić to jakiś bug czy co że nie wyświetla sie handluj z nim ? Handlować można jedynie z por. Czugujkinem, który znajduje się na południowym posterunku na Kordonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi