Gatzek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Mam problem z tym zadaniem zlecanym przez Sidorowicza. Mam zabić grupę stalkerów, ukrywających się wśród Ślimaków w Mrocznym Parowie. Dochodzę do bazy Ślimaków, tam gdzie jest znacznik i co dalej? Żaden ze Ślimaków niczym się nie wyróżnia i nikt nie ma żadnej opcji dialogowej związanej z tym zadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Trochę niefortunnie mod losowo wybrał ci "dłużników" na bazie Ślimaków... Wskaźnik powinien pokazywać miejsce ich przebywania. Oddział składa się z 1-3 ludzi, których trzeba zabić. Musisz po prostu spróbować odstrzelić kilku i zobaczyć kiedy mod zaliczy zadanie i każe wrócić ci do Sidora. Wziąłem również to zadanie i u mnie "dłużnicy" (akurat było dwóch) byli na Bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Dzięki @Anton Gorodecki Niestety mimo, że w złości wytłukłem całą bazę to zadania mi nie zaliczyło. Trudno, może w późniejszym czasie coś ukatrupi tych "przebierańców". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Rozumiem @Gatzek. Czasem jest tak, że cel zadania pojawia się po pewnym czasie na miejscu a niekiedy dosłownie na naszych oczach. Sam byłem świadkiem kilku takich akcji. Opisywana przez ciebie sytuacja to zapewne jakaś niedoróbka moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi