mkk7 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Zastanawiałem się gdzie to wrzucić "humor i luźna gadka" czy gry pc , symulator powstaje jako gra na PC, więc jednak ląduje tutaj. Ekipa Alleyway Games tworzy Bum Symulator w którym każdy z nas może się sprawdzić jako bezdomny człowiek bez grosza przy duszy, atrakcjami będą: tresowanie gołębi , sekrety alchemii alkoholu czy rozwiązanie zagadki szczuroludzi i wiele innych. Rozpoczynamy grę jako początkujący menel i możemy rozwinąć swoją karierę jako złodziej, osiągnąć poziom żywej miejskiej legendy, lub po prostu próbować znaleźć pracę. Gra ma się pojawić pod koniec tego roku na PC. Zainteresowanym sprawdzeniem się w tej roli powodzenia . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jako że fortuna kołem się toczy, warto w to zagrać. Zawsze to jakieś przysposobienie, na wypadek gdyby człowiek zaczął sypiać (nie z własnego wyboru) pod mostem Ten facet w czapce do złudzenia przypomina mego nieżyjącego wuja, również miał słabość do różnoprocentowych napojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Niby fajne ale nic nie przebije: - kierowniku, 2 złote - mam chorom curke - e ty! cho no tu! -księżniczko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Jeszcze niech dodadzą opcję robienia streamów w grze i symulator pato-streamera gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi