Anton Gorodecki Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Tytuł oryginalny: Модели персонажей и NPC из Remake 2.0 Tytuł polski: Modele postaci i NPC-ów z Remake 2.0 Deweloper: GSC Game World Autor modyfikacji: Ferr-um Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 03.03.2018 OPIS: Spoiler Paczka modeli bohaterów niezależnych wyciągnięta z moda Remake 2.0, przeznaczona dla Zewu Prypeci 1.6.02. Podmienia ona "podstawowe" wersje modeli bohaterów niezależnych, postaci fabularnych oraz dodaje kilka nowych modeli rąk. ZRZUTY EKRANU: Spoiler LINKI DO POBRANIA: Spoiler NPC - Remake 2.0.7z (544.9 MB) Hasło do archiwum: stalker-mods.clan.su INSTRUKCJA INSTALACJI: Spoiler Rozpakowujemy pobrane archiwum i kopiujemy folder "gamedata" do katalogu z zainstalowanym Zewem Prypeci, ze zgodą na nadpisanie plików. Do plików został dołączony spawner Władca Zony. ŹRÓDŁO: stalker-mods.clan.su 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus-Polonus Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Czy nowe modele w znaczący sposób wpływają na wydajność gry? Kiedyś wgrywałem ręcznie te modele to ciągle dostawałem wyloty przez teksturki w zbyt dużej rozdzielczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Wiesz, w dużych skupiskach NPC Baaardzo odczujesz te modele na wydajności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus-Polonus Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 @Testolityczny w to nie wątpię Chodzi mi o stabilność RAMu - u mnie wywalało nawet po wczytaniu nowej gry, gdzie na płaskowyżu widać tylko dwie postacie, a to chyba nie jest dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 Powiem szczerze, że nie przeszedłem na tym modzie całego Zewu, ale po zespałnowaniu na płaskowyżu ok. 60 NPC-ów na maksymalnych detalach gra jakoś wybitnie nie zwolniła. W każdym bądź razie mod działa stabilnie i zjada trochę więcej RAMu. Bynajmniej w "standardowych" skupiskach stalkerów. @Marcus_Polonus instalowałeś na czystym Zewie czy na (zgaduje) Pripyat Reborn? Zapewne masz jakieś problemy z kompatybilnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus-Polonus Opublikowano 13 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 @Anton Gorodecki Różnie, czasem naklejałem na MSO, a raz nawet zainstalowałem po prostu sam Remake 2 i wywalało do pulpitu co 20 sekund. Log? -> brak RAMu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi