tom3kb Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Tytuł: Небо, вода, погода, туманы, аномалии, дым Tytuł polski: Niebo, woda i pogoda Wymagania: Lost Alpha DC v1.4005/1.4006 Autor: różni z modów Misery, Atmosfear 3 itd Adaptacja: Валера Кондратенко, Muzlo Stalker Data premiery: 24.05.2018r. Opis: Mod podmieniający tekstury nieba, wody, anomalii, mgły, dymu itd. Instalacja: Spoiler Wrzucamy paczkę do folderu mods w głównym katalogu LA DC. Linki do pobrania: Spoiler Mod: KLIK Screeny: Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Nie grałem jeszcze w Lost Alpha DC, bo ciągle brakuje mi czasu. Kiedyś jednak zagram i stąd moje pytanie. Czy ta Lost Alpha DC jest tak kiepsko zrobiona, że potrzebuje tyle modyfikacji i dodatków? Ot, choćby ten zmieniający - Niebo, wodę, pogodę, mgłę, anomalie i dym. Czy inne - noże, mutanty, ikony. To jak to jest? Czy to oryginalne jest takie kiepskie, że trzeba było to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Akurat bawię się LADC v.1.4004, bo nie chciało mi się ściągać nowszych. Te zaproponowane zmiany, to jak do każdego innego moda. Autor poprawek tak by chciał LA widzieć w sposób subiektywny. Ale wtedy LA przestaje być buildową. Ja nie widzę problemów z grafiką. Jedyne co mnie denerwuje, to takie efekty jak przy filmowaniu, czy robienia zdjęć pod słońce. Akurat nie mam takiego screena z całą gamą efektów, ale ten co wstawiam też to pokazuje. Wygląd mutantów i budowli. W czasie deszczu i w nocy, też nie jest źle. Widać na obu, że niebo i chmury są jak należy. Stalkerzy i wnętrza. Efekty patrzenia pod słońce. Często dochodzą jeszcze jakby promienie Nie mam pojęcia jakie zmiany wprowadziły 1.4005 i 1.4006. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 LA nie jest złe w swojej czystej postaci, chociaż dodatki bardzo uprzyjemniają rozgrywkę (na przykład Extended i rebalans od Egzodawa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Te modziki co tu wrzucam to praktycznie takie pierdółki pod konkretne wymagania. Ktoś lubi mgły i brązy, szarości to wrzuca coś z teksturami z Misery. Ktoś lubi słoneczko i ładną pogodę to wrzuca paczkę z Atmosfear. Dla mnie na pewno na 120% trzeba grać w LA DC z DLC (Extended Pack) bez tego nie ma co odpalać LA. Gram sobie od jakiegoś czasu i jak czyste LA było zj*#&ne to LA DC z DLC jest bardzo fajne. Na razie nie chcę za bardzo się rozpisywać ale jak nie będę miał krytycznych errorów to moge dać na koniec 7-8/10 spokojnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi