bartox Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 (edytowane) Witam, Dzień Dobry Wieczór, Powitał Włóczęgów, Potrzebuję pomocy, ponieważ mam problem po przechodzeniu z reaktora (dosłownie) na Czarnobyl-2, w misji z Salomonem. Mianowicie chodzi o textury, fajnie że są w 3D i wogóle, ale kurna nie muszą wchodzić mi w głowę... bez przesady... Na ss nie widać całej sytuacji ale tyle chyba wystarczy, oszczędzę Wam drodzy Stalkerzy epilepsji i innego oczopląsu, wystarczy, że ja sam go doznałem... I tak zmniejszałem jakość, tak włączałem i wyłączałem grę i komputer , tak, wczytywałem inne sejwy, nie nie wywala robaczka ani innego loda czy loga... I NIE, NIE DA SIĘ TAK GRAĆ... WIĘC NIECH NIKT NIE MÓWI, ŻE TRZEBA SIĘ PRZYZWYCZAIĆ... Już nie dobijajcie ... wystarczy, że koledzy mają w telefonach więcej Ram'u niż ja w drewnianym komputerze. Edytowane 26 Maja 2018 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 @sahar, miałem podobne objawy dawno temu na Radeonie 4850 (chyba nigdy jej nie zapomnę). Jeżeli po zjechaniu z ustawieniami do minimum jest tak samo, to nic z tym nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Miałem to samo. Usunąłem z katalogu moda folder odpowiadający za tą lokację i wszystko grało, tylko mapa była oryginalna bez Autumn Aurory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) @TheSoldy- a dokładnie, który folder ? Bo jak usunę ten z gamedata/levels/-I12_stancia_2 to wywala grę... Mógłby ktoś podesłać swój folder ? Byłbym wdzięczny Edytowane 27 Maja 2018 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 27 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2018 Niestety już od dawna nie mam tego moda. Możesz poszukać rozwiązania w tym temacie jeśli tego jeszcze nie robiłeś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi