bartox Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam Wie ktoś gdzie znajdę takie pieski, rasy chart, w liczbie 10 sztuk na terenie Prypeci do zadania dla tego pomocnika bagiennego Felczara ? Przeszedłem całą Prypeć i nigdzie nie ma, a ogonów z nibypsów nie chce menda... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Najszybciej je złapiesz - zabić i pobrać ogon - na lokacji zwanej Martwe Miasto (Мертвый город), tam też było na nie zadanie od klienta ze starego Komitetu Partii. p.s. mapa lokacji: Edytowane 28 Maja 2018 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Tylko, że do martwego nie pójdę bo nie mam jak, chyba nie istnieje ścieżka żadna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 @sahar - Od 6 min masz grę w Prypeci. Zobacz gdzie psy znalazł gameplayer. https://www.youtube.com/watch?v=-GSIQc6pReI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Problem w tym, że chyba nie znajduje ich wcale albo coś przeoczyłem. Nawet jeśli, to jest inna misja o wiele późniejsza po przejściu z Czarnobyla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 @sahar - To pierwsze wejście z Martwego Miasta. Zaczynasz przecież od Merlina. Ale pamiętam, że spawn mutantów zależy od godziny kiedy pojawiamy się w Prypeci. Musiałem cofnąć się do MM, tam przespać i dopiero do Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Pierwsze zadanie w Prypeci po przejściu z Czarnobyla 1 (monolit ) to właśnie zdobycie ogonów lub dwóch "gwiazd wieczornych". EDIT : Nie wiem czy jest inne rozwiązanie, ale ja pieski znalazłem na Czarnobylu 2, a w liczbie 3 sztuk można znaleźć w Prypeci tam gdzie ostrzeliwują się najemnicy(wąskie wejście do Prypeci od strony kordonu). Więc wchodząc do Prypeci z Czarnobyla2 warto mieć minimum 7/8 ogonów. Edytowane 31 Maja 2018 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaa1112 Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Witam. Mam ten sam problem. Znalazłem 8 ogonów, z czego chyba ze 4 miałem zebrane tak na zapas przed misją u tego całego dupka... Przemierzyłem już chyba cały dostępny świat i nie mogę znaleźć ani pół więcej. Jestem w matni. Nie chce mi się cofać do M.M. i robić wszystkiego od nowa jako monolitowiec. Za to innych mutantów jest od zatrzęsienia. Mam już 7 macek pijawki, ogonów nibypsów byłoby ze 20 jakby tak wszystkie pozbierać, dzików całe stada ,tylko tego czego trzeba brakuje. O co tu chodzi, bo już tracę cierpliwość. Czyżby znowu jakiś idiota uznał że nie może być za łatwo?? Nawet tak głupim sposobem?? Czy istnieje jakieś wyjście z tej sytuacji? Nie ważne jaką metodą. Może jakiś odpowiedni wpis w odpowiednim pliku?... Edytowane 17 Lipca przez aaa1112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi