SpookyYuuki Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 (edytowane) Witam. Ostatnio musiałem instalować moda Zew Czarnobyla od nowa bo namieszałem w plikach i już się w ogóle nie chciał odpalić. Robię wszystko od nowa jak w instrukcji. Najpierw mod, potem patch do niego a na końcu spolszczenie. Są polskie napisy i wszystko ale gdzieś lektor zniknął. Nie ma go. Cokolwiek bym nie ustawił w opcjach, Pol, eng czy Rus to nic nie daje. Lektora nima. A był wcześniej. Jakieś rady? Tak patrzę na pliki i mam wrażenie że ogólnie jest ich mniej ale gra działa poprawnie ino tego lektora niema. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Ehhh... przepraszam za zaśmiecania działu pomocy. Już dawno temu instalowałem tego moda za pierwszym razem i okazało się że lektora się osobno pobierało. Moja wina. Jak ktoś chcę lektora do napisów to jest on tutaj. Troszkę się ukrył bo szukałem go ale jest. TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. Edytowane 28 Maja 2018 przez SpookyYuuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi