poni Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) [edit: 10/06/2018] Priviet, zapraszam do obejrzenia filmiku porównującego lokacje z I dzielnicy Prypeci ('Zew Prypeci' vs real):https://www.youtube.com/watch?v=muWcYjn6F-k Edytowane 10 Czerwca 2018 przez poni dodany opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 @poni - Wypadałoby dać jakiś wpis wprowadzający w temat. Bo przyjdzie nam skorzystać z: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zmień chłopie chociaż tytuł i napisz, że to porównanie lokacji z gry z tymi rzeczywistymi, bo za pół roku temat będzie nie do namierzenia. Swoją drogą - tylko ja myślę, że motyw z Zewu ni w pięść ni w oko nie pasuje do takiego filmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Kwestia porównań - polecam porównać Prypeć - zdjęcia/film - realne z tymi ze Stalkera i Call of Duty. Wychodzi bardzo ciekawe porównanie, i w CoD cerkiew nie jest na bagnach a karuzela jest obok obiektu (jakby szkoła) z basenem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 @vidkunsen a w której części COD jest Prypeć? Bo mnie ta seria nigdy nie kręciła i przegapiłem, ale może z ciekawości bym zagrał. Swoją drogą to GSC chełpiło się, że wiernie odwzorowuje jak na tamte czasy całą Zonę. Call of Duty za to wiernie odwzorowuje chyba tylko to, że po naciśnięciu spustu broń - ojej! - strzela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 @Sierioża CoD 4/Modern Warfare 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi