Filippo23 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Mam taki dziwny problem. Otó? jestem w bazie Powinno?ci (wróci?em si? z Czerwonego Lasu) , i dzieje si? co? takiego. Jak id? na wzgórze na pó?noc od Powinno?ci, to s? tam mutanty. No wi?c zabijam je, a potem dzieje si? co? niezwyk?ego. Otó?, jakby z ziemi wyskakuje ok. kilku(nastu) bandytów. Dzieje mi si? to ju? 3 raz. Na pocz?tku my?la?em, ?e to jaki? pojedynczy bug, ale to si? ci?gle powtarza! Mieli?cie mo?e co? takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Stary, ja to mam przez ca?? gr?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Hehe... Dzi?ki... ;-) Ale to dziwne, bo to jest dopiero mój pierwszy bug... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi