Wojtas Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Cześć, mam problem z trybem fotograficznym (czy czymś takim, pod "[" ) - włączyłem go, wyłączyłem HUD i użyłem wolnej kamery i rozmycia, jednakże coś przycisnąłem i tabelka z ustawieniami znikła bez możliwości ponownego uruchomienia. Z HUD'em i wolną kamerą poradziłem sobie za pomocą konsoli, jednak rozmycie pozostało i mocno ogranicza mi widoczność. Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Tryb fotograficzny uruchamiamy klawiszem "-", ale nie tym na klawiaturze numerycznej. Na początek proponuję przeniesienie poza instalkę moda (np. na pulpit) pliku user.ltx (katalog z grą\appdata\user.ltx). Następnie proszę uruchomić moda, nacisnąć klawisz "-" i ustawić rozmycie wg potrzeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 10 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Problem rozwiązany, przeniesienie user.ltx pomogło. Dzięki za pomoc. Edytowane 10 Czerwca 2018 przez Wojtas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi