tybet64 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Witam. Nie jest to gra post apo ale ponoć dobra. Mam problem z uruchomieniem. Instaluje się bez problemu ale jak chcę ją uruchomić to wyskakuje błąd że nie ma pliku " cudart32_60.dll". Szukałem po necie ale nic na ten konkretny temat nie ma. Zaznaczam , że w folderze z PhysX ten plik jest. Bez instalowania tego PhysX'a też występuje ten błąd. Mam grafikę Radeona. Czyżby na Radku nie dało się w to grać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Grałem dawno temu w Gothica 4, ale nie przypadł mi do gustu. To już nie jest "ten" Gothic, którego jestem fanem. Bardzo dziwny błąd z tym "cudart32_60.dll". Gdyby to była wina Radeona, to sporo by o tym pisało, a tu nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Spróbuj wrzucić ten plik do systemu Windows i do systemy w Gothicu. Może zadziała. https://www.dll-files.com/cudart32_60.dll.html Windows/system32 lub windows/syswow64 a najlepiej do obydwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Błąd był w sterach do grafiki. Miałem zainstalowane sterowniki do chipsetu AMD( chipset+ grafika) a potrzebne były osobne do karty. Inne gry mi działały ale ta nie. STALKER , Wiedźmin starsze Gothiki czy Far Cry 2. Na Wiedźminie się mocno zawiodłem. W Gothika4 zacząłem ale już widzę że to nie to. Jednak STALKER jest najlepszy. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez tybet64 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 5 minut temu, tybet64 napisał: W Gothika4 zacząłem ale już widzę że to nie to Masz rację, ale Gothica całkiem nie skreślaj. Gothic 2 + Noc Kruka, to świetna gra i jednocześnie "podstawka" do wielu rewelacyjnych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 Na razie grałem w Mroczne Tajemnice do jedynki.Super. Noc Kruka już przeszedłem, też dobra. Ale nic nie dorówna OP-2.Prawie cztery miesiące po 14 godzin dziennie. I to tylko dzięki poradnikom bo bez nich to chyba bym drugie tyle stracił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 U mnie też STALKER jest na 1 miejscu, ale na 2 Gothic. Oczywiście ogólnie mówiąc, bo chodzi o mody do tych gier. Gram też w inne gry, ale do tych zawsze wracam Ostatnio pochłonął mnie Elex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi