Stalker_Krasny Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Expression : Function : invalid_parameter_handler File : xrDebugNew.cpp Line : 987 Description : invalid parameter stack trace : 0023:02083DAE xrCore.idll, xrDebug::fatal() 0023:020695F1 xrCore.dll, CTimer::CTimer() 0023:04B64092 xrGame.dll, CDialogHolder::IgnorePause() 0023:04B676CA xrGame.dll, CDialogHolder::IgnorePause() Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Niestety jest to raczej błąd "ogólny" i nic on nam konkretnego nie powie (może mieć wiele przyczyn). Proszę przeinstalować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam, mam taki błąd: ! VERIFY_FAILED: e:\stalker\x-ray source\x-ray_callofchernobyl\src\xrcore\_stl_extensions.h[145] {xr_vector<class shared_str,class xalloc<class shared_str> >::operator []} _Pos < size() index is out of range: index requested[1], size of container[1] CInifile::r_section | section is nil! 0023:00B81D4F xrCore.dll, LogStackTrace() FATAL ERROR [error]Expression : [error]Function : invalid_parameter_handler [error]File : xrDebugNew.cpp [error]Line : 989 [error]Description : invalid parameter Pojawił się on dopiero w sarkogafu i przy próbie przejścia do centrum sterowania monolitu - mowa o ścieżce fabularnej. Gdyż wcześniej jak byłem w tych dwóch lokacjach takiego błędu nie pokazywało. Przeinstalowałem grę zgodnie z sugestią, zmniejszyłem grafikę z najwyższego na minimalny i niestety nic nie pomaga. Po pobraniu z dwóch różnych źródeł i wyczyszczeniu katalogu instalacyjnego dalej nie działa. Jakieś sugestie? Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez bober322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @bober322 Jedyne co znalazłem z tym errorem to, że uszkodzony zapis. Trzeba wczytać zapis z przed wystąpienia tego wylotu i grać dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 @tom3kb finalnie wczytanie zapisu z warlabu pomogło, ale było parę wylotów przy okazji. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi