Sławik Baron Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 jak zdobyc pda wojskowego gdy dostajemy quest od siemianko trusi(tego żołnieża bez broni) gdy wchodze do tego tunelu to ekran robi się biały i wyrzuca mnie kawalek do tyłu i tak co chwilke co kolwiek zrobie detektor anomali nic nie muwi śruby tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Musisz wejść na ten most, i wskoczyć w anomalię przestrzenną. Taka kula. Ona Cię tam przeniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławik Baron Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 dzienx moze sie uda jak znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ten most jest w Kordonie. W połowie mostu jest dziura, i tam jest ta anomalia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Miałem problem z tą misją, uratowało mnie forum. Trzeba dojść do uszkodzonego mostu na nasypie kolejowym i wyjść po poręczach-spojlerach na samą górę, anomalia jest widoczna z daleka więc nie będziecie mieli kłopotu. Ja nie mogłem w nią wskoczyć z poręczy przed przerwą (poręcz-spojler jest przerwana) i musiałem przeskoczyć na poręcz obok, dopiero z niej spokojnie w anomalię i teleportowało mnie do tunelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi