naznaczony09 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Dopiero skończyłem grę, ale ze złym zakończeniem. Jak odblokować inne? Czy to jest jak w Cieniu Czarnobyla, że trzeba mieć określoną ilość punktów i kasy? W sarkofagu mam żeby iść za głosem Monolitu i Dostać się do generatorów, niestety nie mogę się wydostać ze sarkofagu, więc do generatorów nie dotrę. Jak wyjść ze sarkofagu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Nie wiem ile zmian wprowadzili względem poprzednich wersji, ale poradnik pewnie jest aktualny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Dzięki. Udało mi się wydostać z sarkofagu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Niestety nie skończyłem gry z drugim zakończeniem. Po rozmowie z duchem pojawia się napis "kilka godzin później" i postać po prostu umiera z pragnienia. Genialne, naprawdę genialne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 No i właśnie to zakończenie jest beznadziejne. Jednak pierwsza wersja LA była o niebo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi