Buber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Czego potrzeba więcej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Czysta, chleb, małosolne i giętka (kiełbasa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Och...żeby to było tu dostępne..no może oprócz czystej, tu tego w bród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Też bym tak odpoczął, ale jutro z rana żona wymyśliła wizytę w Ikei. Czyli, muszę przełożyć na sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ja na szczęście odkąd zacząłem pracować w firmie Bohus ( to taka Ikea dla bogatych Norwegów ) to mam spokój, bo zawsze coś stargam do domu w tygodniu za free i weekend wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Gdzie, gdzie te czasy gdy dawałeś 50 za bańkę "wody życia" i "chłopaki od reniferów" kopsali! A fiordy jadły z reki Buber - nie pitol! nic nie zastąpi małosolnych z parapetu i "krakowskiej suchej" ze "stojącym włosiem";) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi