cez137 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witajcie,jak w temacie,gdy trzeba uratować tego wolnościowca który jest w niewoli u "wojska",wszystkich tam porozwalałem,podchodzę do niego,zaczyna się gadka,i wiadomo "chodź ze mną jeśli chcesz żyć" czy coś takiego,gdy to klikam wylot do pulpitu i taki monit,wiadomo,można tego nie robić i to olać i gra pójdzie dalej ale spadnie reputacja u wolności,ale skoro już tam jestem?hmm?no nie wiem,co radzicie? PS:taka ciekawostka,co robi tam strzelający wrak BTR'a?zaraz obok ich bazy,byłem w lekkim szoku jak go zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 @cez137 Jeśli to podstawka, to nie Mroczny Parów, bo w niej nie występuje, a Dolina Mroku. Komunikat mówi Ci, że masz zobaczyć w logu Fatal Error. Podaj go, aby ustalić przyczynę problemu. Uzupełniałeś podstawkę jakimiś "ulepszeniami"? Takie BTRy występują tylko w modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 (edytowane) @kondotier no przecież jestem w dziale moda CoC to jaka podstawka? normalnie w modzie, patrzyłem w logu oczywiście ale on jest strasznie długi i nie wiem za bardzo jak Wam go pokazać, może po prostu tak? Inaczej nie umiem xray_windows7.log Olałem tego wolnościowca i poszedłem dalej,docierając do Janowa w Jupiterze już miałem krzywą akcję z wolnością,musiałem ich kilku wybić bo do mnie strzelali,czyżby to dlatego że tamten mnie widział że mu nie pomogłem i on dał znać "swoim" przez PDA że mu nie pomogłem i dlatego strzelali?tak to działa?gram samotnikiem i z wolnością miałem "zgodę" przecież Edytowane 28 Czerwca 2018 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 @cez137 Przepraszam za pomylenie moda z podstawką. W Twoim logu znalazłem taki błąd: 18550 "d:\call of chernobyl\s.t.a.l.k.e.r. - call of chernobyl\bin\xrengine.exe" ! Player name in registry is empty! (InstallUserName) Po którym występuje cała litania plików zaznaczonych jako błędne. Niestety, ale tego błędu nie potrafię wyjaśnić. Mogę tylko przypuszczać, że to coś związane z instalacją moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @kondotier aha,tak sobie pomyślałem ale nie jestem pewien czy to mi zagra,czy jakbym zachował save'y z gry w innym katalogu na dysku i przeinstalował moda to te save'y by mi działały?no bo przecież nie będe od nowa przechodził moda do momentu w którym jestem teraz,no i co z tą wolnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 @cez137 - Zasadniczo to powinny zaskoczyć. A i tak gry dalej nie popchniesz, przy tylu błędnych plikach. Jest jeden błąd, będą następne, bo instalacja się skićkała. Nie pamiętam, czy to uwolnienie którego nie możesz zrobić, nie ma przypadkiem wpływu na dalszą fabułę. Musiał byś zobaczyć na jakimś gameplayu, co się dzieje po jego uwolnieniu. A może ktoś kto grał niedawno, będzie pamietał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi