maro Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jak w temacie. Znalazłem dwie walizki: jedna otrzymana od jednego rannego stalkera - w filmach dialog taki jak Piotrowicz, druga - znaleziona w piwnicy, jak w filmach. Problem jest taki, że nie ma ciała stalkera obok zburzonego mostu. Piotrowicza spotkałem w okolicy wieży obserwacyjnej. Pomocy!! problem z grupa.dds problem z grupa.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Sprawdziłem Twój sejw. Grasz bardzo chaotycznie. W PDA masz informację, że Pietrewicz zginą więc moim zdaniem nic tu nie można zrobić poza cofnięciem się w sejwach. Np. przy każdym wejściu na lokację masz autosejw. O ile pamiętam zadanie na grupę Aleksandrycza zaczyna w barze u Zimnego może masz ten sejw. Może masz jakiś sejw sprzed komunikatu o śmierci Pietrewicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dzięki za odpowiedź. Pewnie że mam, wybrałem opcję autozapisu. Chaotycznie - pewnie tak, jak jakiś kwest mi nie wychodzi, biorę się za inny, próbuję sam rozwiązać, chociaż to trudne. Szkoda mi tylko długiej walki w mutantami osadzie rybackiej (na północy). Zespawnowanie brakującej walizki /mam dwie/ zamknie zadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi