Sławik Baron Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Mam pytanko bo jestem już w drodze do Jantaru ale zatrzymałem się by dołączyc do jakiejś organizacji i tu pojawia się problem bo chciałbym dołączyć ponownie do Czystego Nieba Czy jest taka możliwośc? I niech ktoś poda mi w jakich broniach specjalizują sie wszystkie frakcje [z tych do ktorych mogę dołączyć czyli (najczęściej używaja tych broni)] I Do jakich Frakcji mogę teraz spkojnie dołączyć(jak co zrobiłem już questy dla wszystkich frakcji)Główne questy i troszke pobocznych proszę o szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Do Czystego Nieba nie można dołączyć ponownie. Jeśli jesteś w drodze do Jantaru, to sam powinieneś wiedzieć w jakich broniach specjalizują się dane frakcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławik Baron Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 no wiem że powinienem poza tym w tego stalkera gram 1 raz wienc szukam czegoś czego jakurat nie wiem bo jak zauważyłem bandyci powinni mieć najleprze pancerze bo ich mechanik to tylko do nich sie rwie a mają słabe i pytanko mógłby mi ktoś w takim razie powiedzieć o jakiejś skrytce z unikatowym albo shotgunem albo karabinkiem szturmowym bo poprostu ten obokan uleprzony na maxa już nie starcza a TRS to poprostu żenada jest a vintar mi nie odpowiada więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ... Więc zostaje Tunder S14 (Groza OC). Karabin po prostu świetny, latam z nim i latam, stalkerów zabijam za max. 4 strzałami, ale musi być na maksa ulepszony. Fakt, dużo kasy się wyda, ale opłaca się jak ch*lera. A jeśli chodzi o frakcję Czyste Niebo - nie polecam. Są słabi oraz wracać się np. z Jantaru właśnie przez kilka lokacji po np. kilka głupich rubli nie ma sensu. Polecam Ci Powinność, bo mają dobrego mechanika, dobrego handlarza, który właśnie sprzedaje Tundera. W ogóle są dobrzy, a jeśli brakuje Ci kasy, idź do nich na strzelnicę ;-) Albo wolnych stalkerów. Mają niezły sprzęt, są w kilku lokacjach, więc za pomaganie im masz szansę się nieźle dorobić, ale tak samo jak z Czystym Niebem - Wracać się do Kordonu też bez sensu. Możesz też spróbować u Wolności - chłopcy nieźli, ale trochę za mało mają wyposażenia i ammo. To tyle. Jakbyś miał jakieś pytania, to wal śmiało. Powodzenia stalkerze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławik Baron Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Dzięks za rade ale jest problem bo jestem kumplem bandytów jak narazie i u nich szukam jakigoś dobrego sprzętu. A poza tym jak wracać kilka map z agropromu jest 1 mapa z kordonu też z doliny mroku tez jedna zawsze jest jedna wystarczy tylko znaleść baze i do przewodnika ja zawsze tak robie i wydatków dużych nie mam maxymalnie 2100 rubli. A kumple bandytów mają najgorzej bo walczą na 3 fronty bo i Wolność (z prawej) Powinność (z lewej) i Stalkerzy z (dołu) poprostu super ale wolność stara się nam w droge nie wchodzić ale i tak jest kiepsko. jak na takom wojne idze mi świetnie. PS daj jakąś stronkę ze obrazkami ze stalkera bo w wyszukiwarce gooogle można szukać a szukać hyba ze 50 stron przeszukałem i nic. PS.2 Wolni Stalkerzy To Wolność a a Stalkerzy tzn Samotnicy neutralni stalkerzy (Nowicjusze Często ale nieżadko trafiają sie w Egzo samotnicy)itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Tutaj na dole strony: http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=9844 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławik Baron Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 link nie działa ale już sobie tam poszukam thx ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Proszę bardzo: http://cs.stalker-game.com/en/?page=downloads http://redakcja.pccentre.pl/logik/aktualnosci/screeny/clearsky-thumb.jpg http://stalker-world.webd.pl/album.php http://www.igrovoiportal.ru/oboi/STALKER/STALKER.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygwizdek Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Mnie osobiscie jesli chodzi o giwery to jak na ten moment Jantar, najlepsza giwera to zrobiony na max karabin dostarczony przez Wolnosc po wstapieniu do nich ! dodajesz celownik, tlumik i granatnik i zycze szczescia kazdemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlas Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 A mi chodzi o to w jaki sposób mogę dołączyć do Czystego Nieba? Wiem jestem na początku gry (przeszedłem z Bagien do Kordonu) ale mogę już dołączyć do Wolnych Stalkerów i do bandytów. Przy Czystym Niebie jak chcę pogadać z generałem to mam tylko opcję, że muszę już iść, czy coś takiego. Może to jeszcze za wcześnie na wstąpienie do Czystego Nieba? Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Z tego co wiem, to przy wstąpieniu do Czystego Nieba tuż na początku gry i tak pozostaje się najemnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 O ile wiem nie ma opcji przyłączenia się do Czystego Nieba. Tylko z nimi współpracujesz - mam wrażenie, że istniała taka opcja w grze w wersji podstawowej, ale pierwszy patch ja usunął już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malygwizdek Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 :mrgreen: Czyste niebo Bedzie sie przewijało od samego początku aż do samego końca, po wyjściu z bagien tracisz na jakiś czas kontakt z czystym niebem i ponownie pojawiają sie koledzy w czerwonym lesie podczas ataku na most, potem limansk i szpital, dalej jeszcze nie doszedłem. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 W podstawowej wersji też nie można było przystąpić ponownie do CN. Poza tym istniał bug, który całkowicie zakłócał grę, już po przejściu do Kordonu. Polegał na tym, że baza CN znikała całkowicie z mapy i nie można się było do niej dostać nawet z przewodnikiem (ja tak miałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi