tom3kb 8362 Report post Posted December 13, 2020 @mendrek94 a co ty myślisz, że jak narobisz debilnych postów, naspamujesz gdzie się da i porzucasz k@$@ami to nagle wszyscy będą wiedzieli jak ci pomóc i wszystko rzucą i przylecą. Jak ktoś będzie wiedział jak rozwiązać twój problem to napisze. 1 1 Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
kondotier 7786 Report post Posted December 13, 2020 @mendrek94 A masz na swojej klawiaturze taki klawisz ? Na forum jego używanie jest wymagane. I jeszcze kilku innych też. 1 Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
mendrek94☢ 0 Report post Posted December 15, 2020 On 12/13/2020 at 8:15 PM, Anton Gorodecki said: Rozumiem. Działaj. Pomożemy ci jak tylko będziemy mogli. Pamiętaj o tym. Miłego wieczoru, mordeczko. Witam. Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także... Zainstalowałem od nowa wszystko i to samo...a nawet zauważyłem że nie tylko brakuje mi przejścia z kor. do wys. ale i mag. woj. tam dalej...może jest jakaś opcja alby je ręcznie dodać do plików gry Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
Anton Gorodecki 6328 Report post Posted December 21, 2020 W dniu 15.12.2020 o 20:29, mendrek94☢ napisał: Patcha samej gry mam 1.6 ale przy pobieraniu moda było napisane że też działa na 1.6 także... Cześć. Instaluj zawsze tak, jak napisane jest w pierwszym poście wstawki z modyfikacją, czyli w naszym przypadku albo na 1.0004 albo 1.0005. Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites
kondotier 7786 Report post Posted December 24, 2020 @Hubert111 Takie pytania jak dałeś w poradniku do moda, wstawiaj w tym dziale i tematach. Uruchamianie pojazdów, o ile mod to dla nich przewidział, możesz sobie dopisać. Do pliku user.ltx dodać na końcu linijkę: bind turn_engine kB Zamiast B - dowolny przycisk. 3 Quote Go to top Share this post Link to post Share on other sites