bartas47 Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Witam. Mam kłopotliwy problem z misją od Profesorka żeby znaleźć dla niego jakąś naukową paczkę "find the package" w Martwym Mieście i normalnie powinno to być w tym sejfie podziemnym blisko celi w której się budzimy ale tego tam nie ma. Przeładowanie zapisu nic nie daje i kończą mi się pomysły. Jakieś rady? Czy bez niej można dalej fabułę pchnąć ewentualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jak nikt nie podpowie Ci nic mądrzejszego możesz spróbować użyć spawnera. Grasz w wersje podstawą czy director's cut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 @bartas47 wstaw zapis z przed wejścia do Martwego Miasta/ Wzięcia zadania i luknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Już nie pamiętam ale może trzeba się nacelować myszką żeby trafić w punkt, zgarnąć paczkę lub otworzyć schowek i zabrać paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Mam wersję DC z pre-patchem 1.4006 + Gameplay DLC + PRM Weapons czyli tą gdzie niby są wszystkie fixy do zadań, Log przed wzięciem zadania: ! item [add_skill_point] not found!! ! Cannot find saved game ~#i#:send_task function started with staskstate: new. A to już po wzięciu zadania, niemalże to samo: ! Cannot find saved game ~#i#:send_task function started with staskstate: complete. I jeszcze pojawia się coś takiego przed wejściem do miasta: ! ERROR: SV: can't find children [47108] of parent [404168904] ! [LUA] There is no spawn callback on object with id 60160 from object with id 10389! Wstawiam cały log w razie czego, gdzieś w połowie są te błędy xray_bartek.log EDIT: Okej to teraz skoro nie ma innego rozwiązania mam pytanie jak mam dodać do gry spawner skoro ma ona pliki db? EDIT: Już nieważne sam doszedłem do rozwiązania. Edytowane 17 Lipca 2018 przez bartas47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi