smox Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam. Mam do sprzedania ZESTAW wymontowany z obudowy iBOX CHIRON 93: 1. 3 wentylatory 120 mm podświetlane 18 diodami (2x18 diod) RGB LED (7 kolorów). 2. 1 listwę podświetleniową z 12 diodami RGB LED (7 kolorów). (magnes + klej) 3. Pilot zdalnego sterowania. 4. Moduł sterujący z zasilaniem i czujnikiem. 5. Śruby montażowe i przewody. Opis z allegro - Wentylatory posiadają po 9 łopatek co zapewnia bardzo mocny przepływ powietrza i maksymalne chłodzenie komputera. Zestaw charakteryzuje się stałą cichą pracą na poziomie zaledwie około 10 dB (praktycznie bezgłośny), zachowując przy tym bardzo dobre parametry pracy (ok. 1200 obr./min). Za pomocą pilota można wybierać na jaki kolor (świecą na 7 różnych kolorów) mają świecić wentylatory i listwa, a także włączać kilka z zaprogramowanych efektów np. przygasania światła, automatyczną zmianę kolorów itp. Dodatkowo pilotem można sterować jasnością podświetlenia, prędkością obrotów wentylatorów oraz włączać i wyłączać podświetlenie. MÓJ OPIS (nie chcę by ktoś na mnie zemścił)- Wentylatory są naprawdę ładne i świetnie wyglądają w obudowie. Jednak dla mnie są za głośne. Druga sprawa, to migotanie podczas kręcenia. Jestem tokarzem i wirujący uchwyt dostarcza mi tyle atrakcji, że w domu ich już nie potrzebuję Jeżeli ktoś zechce za niewielkie pieniądze rozświetlić swojego kompa i nie przeszkadza mu hałas, to polecam. Cena do uzgodnienia. Dodano: Nieaktualne. Za to sprzedam całą obudowę iBOX CHIRON 93 z dodanym kontrolerem obrotów wentylatora Lamptron CP120 (na 5 wentylatorów) OLX - https://www.olx.pl/oferta/obudowa-komputerowa-ibox-chiron-93-CID99-IDwTpUl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi