LVutner Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 FAQ po prostu. Więcej nie trzeba wyjaśniać.Da się zmieniać wersję na steamowej grze??? Tak. Wystarczy skopiować katalog gry, potem postępować zgodnie z poradnikiem, i wgrać cracka. Łeee nie działa mi gra przez Ciebie co ty zrobiłeś????????!!!!!! Wystarczy usunąć pliki gamedata.dbc oraz gamedata.dbd... Ej czemu w modach mam wylot gdy chce gadać z postacią?Patrz wyżej... Tyle ode mnie na ten nudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 4 godziny temu, Fizzed napisał: potem postępować zgodnie z poradnikiem Podaj link do ów poradnika, dobrze wiemy, że ludziom nie chce się szukać i prędzej czy pózniej ktoś kto znajdzie ten temat się o to spyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Od szukania jest szukajka :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi