B-Side Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Co was najbardziej rozśmieszyło w stalkerze? Mnie radiowęzeł Wolności (Poje**** was? Będziecie sobie teraz mierzyć?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Mnie polski lektor. Na samym początku gry: ...uszkodzenie systemu nerwowego... A co to jest? Czy nie tłumaczy się nervous system (nie znam z ruskiego) na układ nerwowy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Co was najbardziej rozśmieszyło w stalkerze? Mnie radiowęzeł Wolności (Poje**** was? Będziecie sobie teraz mierzyć?) Dokładniej to: "...Poje**** was? Będziecie sobie fi*ty mierzyć?..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umberto0077 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Lektor ----> "Emisje Pśoniczne" miażdży wszystko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras0477 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Po jednej z misji dla Wolności z głośników płynie komunikat "Kto zadziera z elitą ten nakryje się p...tą":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2008 Jestem w tunelu (Agroprom) gdzie mały posterunek mają Bandyci (gram jako neutralny najemnik , czyli wszyscy mnie kochają ), później jest zadanie poboczne zniszcz Bandytów. Idę powoli z przygotowanym do strzału Chaserem a tu jak nie ryknie mi bandyta zza wózka "przestań celować mi w jaja" a ja z napięcia oczywiście wywaliłem z pół magazynka. No i powrót do zapisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glasser Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Jeśli nie przekręciłem to: Przyszedł, zobaczył i dostał wpierd**, ha, ha, ha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedia Cezar Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 W szopie Aszota wysypałem wódkę bo miałem za ciężki plecak, wracam za jakiś czas, a te butelki stoją jak na obrazku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Mnie najbardziej rozśmiesza AI przeciwników, szczególnie tych słabszych. Przykład : tuż przed wejściem do Limańska postanowiłem się wrócić do wcześniejszych lokacji i trochę pozwiedzać okolice. I gdy pojawiłem się na Wysypisku przechodziłem obok małego posterunku bandytów, którzy, gdy tylko mnie zobaczyli (mam stiunigowane : SEVĘ i Obokana) otworzyli ogień. Ja z ich sprzętem raczej myślałbym prędzej o wycofaniu niż o ataku. A oni (w sile 6 ludzi) z pełną powagą próbowali mnie otoczyć i nie minęło chyba z 10 sek. a już wszyscy byli martwi. Takich sytuacji miałem w grze wiele i za każdym razem mnie rozśmieszały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 A czemu się tu dziwić po prostu woja frakcji jakby mieli same noże i dobre chęci to też b zaatakowali, a wiesz przykładowo masz mało życia i dostajesz 2 strzały z bliska z obrzyna i nawet Seva może Cię nie uratować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer84 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Od tego są apteczki, żeby nie dopuścić do takiej sytuacji. Ja gram na weteranie, więc nauczyłem się, że otwarta walka nie ma sensu, a w związku z tym bardzo rzadko ginę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golem Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 mnie rozsmieszyl Gandzia - barman Wolności w Dolinie Mroku i teksty na pożegnanie: "szkoda że nie wypalilismy razem skręta" lub "niedługo będzie dostawa i takie zielsko, od którego odlecisz w kosmos". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Gandzia ogółem jest spoko... ale do tematu: mam niedokładne tłumaczenie kawału ze stalkera, opowiadanego przy ognisku Pewnego razu Misza jechał ciężarówką, zapiszczało mu w uszach i zatrzymał się w wiosce pijawek. Wysiada z ciężarówki, przygotowuje broń i idzie. Po pewnym czasie powraca do ciężarówki, a tam widzi kontrolera przy ciężarówce i mówi: -Odejdź od ciężarówki ,bo obejrzysz swój mózg. Na co kontroler mu odpowiada: -Co ty myślisz, że chce ukraść 40-letnią ciężarówkę. A Misza mu na to -Ukraść nie, ale zarysować. A potem ten śmiech stalkerów :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A mnie ten tekst w Limańsku: - Wpadłem jak śliwka w g*wno. Zabójstwo :mrgreen: ---------- Najemnik skąd masz ten napis w sygnie? Serio taki jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi