Kubens Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ogrywam sobie tera cs i jestem po misji z najemnikami i ich tajnym przejściem i chciałbym dołączyć do wolności i tu moje pytanie czy jeśli dołącze zakłóci to fabułę w sensie czy jeśli będę miał misje idź do agropromu to powinność mnie nie wpuści czy coś takiego ?? mam nadzieje że dobrze to wytłumaczyłem:/ PS.sorry za błędy itp. ale ten post jest pisany na szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Nie będziesz mógł bo Czechow będzie ci gadał że nie są gotowi cie przyjąć dopiero jak bd szedł nad Jantar to wtedy tak samo masz z Bandytami możesz do nich wstąpić dopiero jak skończysz qesty w Czerwonym lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 @Kubens Do wolności można dołączyć po misji w podziemiach agropromu (po przejściu do Doliny po wykonaniu tej misji dostaniesz wiadomość od Czechowa). @Leniwa Buła Do bandytów można dołączyć po wykonaniu misji z wyłączeniem instalacji na Jantarze, nie trzeba przechodzić czerwonego lasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubens Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 kk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi