Leniwa Buła Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jak wiadomo w S.T.A.L.K.E.R Cień Czarnobyla wycięto martwe miasto (jego zarysy na PDA są bardzo wyraźne) jednak niedawno odkryłem w plikach gry PRZETŁUMACZONE na język polski ze spolszczenia dialogi w Martwym Mieście. Dodatkowo w trakcie jedynego spotkania z Doktorem w trakcie gry nie mamy z nim żadnego dialogu tylko jest głos lektora. Pobrałem ostatnio spanwer do STALKER Cień Czarnobyla i zespawnowałem doktora oto dialog z nim. Oraz jego rzeczy i zadania jakie dostaliśmy ;} 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Najpierw była gra: Oblivion Lost, potem zamieniła się w Stalker Cień Czernobyla. Zagraj w amalgamat - Oblivion Lost Remake 2.5 na Cienie 10006, będziesz miał Oblivion Lost i Stalkera Cień Czernobyla w jednej grze/modzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Wiem Tylko dlaczego tłumacze zdecydowali sie na przetłumaczenie niepotrzebnych dialogów tego to ja niewiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Tłumaczyli wszystko jak leci żeby potem baboli nie było żadnych Tak to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ma to sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Jakby ktoś chciał zarzucam plik tekstowy z przetłumaczonymi dialogami. stable_dialogs_deadcity.xml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi