Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Jak w temacie. Pytam z lenistwa, bo nie chce mi się grzebać po wschodnich forach a są przecież tutaj uzdolnieni mechanicy, którzy mogą mieć w temacie rozeznanie. Zatem: jak ta magia, zwana dynamicznymi wiadomościami (powiadomienia o śmierci stalkera itd.) się dzieje? Próbowałem grzebać sam, ale doszedłem do namierzenia plików tekstowych i nie mam pojęcia co dopisać, gdzie dopisać, co dodać, by te cholerne wiadomości wyświetlały się podczas gry. A może jest jakiś gotowy mini-mod, pozwalający na implementację tego? Ktoś, coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 @Sierioża Znalazłem taki mini-mod dodający dynamiczne wiadomości do COP: Dinamic_News_COP_1.02.rar Można go postawić na AtmosFear 3 lub Misery patch 2 lub SGM 2.2 + ostatni fix {beta] albo czystą grę 1.6.02. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 A ja wczoraj znalazłem takie coś do cocka, może tez się przyda? https://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/trx-dynamic-news-revamp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dziękuję, pobawię się tym w wolnej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi