PERESTO Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Priviet , po znudzeniu się free playem w CoCh chciałbym zgarać w moda do CoP z nową fabułą znalazłem dwa interesujące STRACENIEC (SGM 2.2 Lost Soul Final ) i S.T.A.L.K.E.R. S.N.I.P.E.R. . Który pod względem nowej fabuły jest lepszy. SNiper posiada SGM 2.2 czyli łącznie posiada fabule sgm i nową ? A może polecacie coś innego ?Pozdrawiam Edytowane 23 Sierpnia 2018 przez PERESTO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Oba są na bazie sgm 2.2 więc Lost soul najnowszy i troche ludzi ggralo nie tak dawno. Co do polecania modów to góra forum i tematy Ranking modów albo inne tematy w stylu w co grać. Powtarzają sie ciągle te same mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Mod na zew: Dywersant Hybryda - https://stalkerteam.pl/topic/6755-dywersant-%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82-%D0%B3%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B4/?tab=comments#comment-72687 Rus, Pol i przetłumaczona solucja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ja polecam Kontrakt na Dobre Życie jako że jest to pierwszy mod fabularny do STALKERA jaki przeszedłem. Drugi był Anomalia Przestrzenna i na razie ostatni Another Zone Mod. Wszystkie do Zewu Prypeci i nie są zbyt długie więc jak chcesz możesz je ograć w takiej kolejności jak ja (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 @PERESTO Ja proponuję też do zagrania Kroniki Czarnobyla, Złoty Kufer i Złoty Kufer 2. W Złoty kufer jako wprowadzenie do ZK2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PERESTO Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Dziękuję wszystkim . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi