Junx Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2018 W dniu 31.10.2018 o 17:41, bartas47 napisał: Czemu nie mogę użyć śpiworu? I co zrobić żeby ręka przy celowaniu tak nie latała? Wytrzymałość i zdrowie cacy.. Masz na pewno śpiwór czy "opakowanie" z niego? A co do latania broni to polecam Zapalić papierosa Odnośnie błędy wyślij mi Save, postaram się rozwiązać problem. INFORMACJE Z ZONY! Z góry przepraszam za brak aktywności, ale rozumiecie święta itd. Aktualnie siedzę przy dynamicznych wiadomościach i jeszcze trochę z nimi zostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 W dniu 4.11.2018 o 17:29, Junx napisał: Masz na pewno śpiwór czy "opakowanie" z niego? Rzeczywiście to pewnie jest jakiś element śpiworu bo już znalazłem ten właściwy W dniu 4.11.2018 o 17:29, Junx napisał: A co do latania broni to polecam Zapalić papierosa Odnośnie błędy wyślij mi Save, postaram się rozwiązać problem. Pomogło A save już wysłane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 @bartas47 To żebyś nie został znowu tylko z pokrowcem, po wyspaniu się spakuj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 21 minut temu, kondotier napisał: @bartas47 To żebyś nie został znowu tylko z pokrowcem, po wyspaniu się spakuj go. Będę pamiętał dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 @bartas47 Cytując posta pod którym piszesz, narazisz się adminom. To samo za cytowanie całych postów. Wystarczy tylko po @ bez spacji wpisać nicka tego komu odpowiadasz i zatwierdzić z rozwijanej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 @bartas47 udało się dzięki Twojemu zapisowi naprawić dwa błędy, jeden z pancerzem a drugi właśnie z AUG'iem, dzięki! Patch 05.11 - https://mega.nz/#!Bx4RxILA!fSXl5vI97rfktAZbw1GHtIuAN1E7mk0SiqWJZRX5Ccs Co nowego: - Dodano trochę nowych rękawów (dzięki KingWinger z Rubieży) - Naprawiony błąd z brakiem ulepszeń dla Famas'a (dzięki Kazmir z Discord'a Hybrid'a) - Naprawiony błąd z AUG'iem (dzięki @bartas47) - Naprawiony błąd z brakiem sekcji pancerza "scientific_combat_outfit" (J/w) - Ponowna segregacja rękawów na frakcyjne oraz inne - "Jakość" znajdowanych pancerzy będzie od 30 do 60% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 @Junx Nie ma to jak dobra wiadomość na początek dnia @kondotier To też zapamiętam ;p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Ogłoszenie Parafialne. Dzięki uprzejmości kolegi @gawrona w weekend będzie patch zawierający SPOLSZCZENIE. W między czasie chce serdecznie podziękować kolegów @bartas47 oraz @Kazmir którzy wyłapują błędy i prężnie działają na discord'zie, serdecznie na niego zapraszam i być może ktoś znajdzie kolejne błędy - https://discord.gg/Uu3kVCc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacxar Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @Junx Przy nowej grze ciągle problem z ekwipunkiem, Assassin Set nie działa, nie dostaję żadnego przedmiotu. Czasem też dostaję skille, których nie wybierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @zacxar wiem, Panowie od DA popsuli je, muszę je ponownie dostosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 9 godzin temu, Junx napisał: Dzięki uprzejmości kolegi @gawrona w weekend będzie patch zawierający SPOLSZCZENIE. Myślę, że do Ogłoszeń Parafialnych należy dodać, iż spolszczenie nie było jeszcze testowane i może zawierać pewne błędy i niedociągnięcia. Spolszczenie właściwe DA już wkrótce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @gawron informacja będzie przy patch'u, tutaj się zgubi po prostu Do tego udało się opanować "Craft Pancerzy", co to oznacza, będzie można SAMEMU "stworzyć" pancerz, poniżej dwa przykłady. Skórzana kurtka oraz Egzoszkielet. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Po wyjściu z x16 i zabiciu 2 najemników, cała frakcja ekologów zaczyna mnie atakować... O co chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Godzinę temu, Gh0sTp napisał: frakcja ekologów zaczyna mnie atakować Jaki masz pancerz na sobie i zobacz reputację u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 @Junx egzo najemników, reputacja jest neutralna. Udało się to rozwiązać, nie zabijając najemników i ratując się szybką ucieczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 @Gh0sTp super, czasem trzeba pomyśleć czy warto strzelić do NPC'a, być może później jak w twoim przypadku będzie negatywny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Patch PL 11.11 https://mega.nz/#!11Q1VI5D!vaJdx-Cey0EVvmkEjfw13BmGUQ2otfiT3TZM1kf4_Ps Co nowego: - Obecna wersja spolszczenia do "czystego" Dead Air jest wczesną wersją wykonaną przez @gawron , może zawierać jeszcze błędy. Właściwa wersja spol. do DA wkrótce oraz będzie dostosowana do Hybrid'a. - Polski Dubbing - Nowe/stare ikony dla ulepszeń broni - Drop pancerzy z każdego trupa, lecz jego stan będzie "mizerny" - Naprawa kolejnych błędów, serdeczne podziękowania dla @Kazmir oraz @bartas47 WAŻNE!!! Brak części tekstów jest spowodowane brakiem tłumaczenia dodanej nowej zawartości, ów część jest w trakcie tłumaczenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Witam Panowie. Dziś nagrałem niusa na temat Hybrida bazującego na modzie Dead Air,wielce dziękuję za spolszczenie Gawronowi i za robotę Junkxowi potem zapodam na kanał to sobie zobaczycie,mod zapowiada się ciekawie. A to tak luzem,Panowie Stalkerzy.Zobaczcie jak jestem dumny z mojego syna : 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Hotfix dla dropów pancerzy outfit_marauder.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacxar Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Mały błąd: podczas celowania (z PPM-a), gdy chcę kucnąć, postać się kładzie. Mam włączone przełączanie celowania, nie wiem czy to jakaś różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 @zacxar, zmienione jest niskie przykucnięcie. Teraz postać "leży" co daje możliwości wejścia w różne niskie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::r_section [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 520 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't open section 'merc_exo_outfit'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report stack trace: 0023:00D23DCC xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:06CC2110 xrGame.dll, CDialogHolder::operator=() @Junx dodatkowym problemem, który znalazłem jest brak mapy czerwonego lasu, po przejściu na lokację oraz dziwne zmienianie kolorów obrazu po użyciu latarki czołowej/ręcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 @Gh0sTp co do błędu to masz fixa wyżej. W dniu 14.11.2018 o 23:19, Junx napisał: Hotfix dla dropów pancerzy outfit_marauder.script A brak mapy no nie błąd, przy złej pogodzie nie widać mapy bo są zakłócenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 @Junx problem wspomniany wyżej, następuje po wgraniu fixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zacxar Opublikowano 16 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 18 godzin temu, Junx napisał: @zacxar, zmienione jest niskie przykucnięcie. Teraz postać "leży" co daje możliwości wejścia w różne niskie miejsca. Wiem wiem, ale przy celowaniu, gdy klikam przycisk kucnięcia (czyli sam CTRL), to od razu się kładzie, bez wciśniętych dwóch przycisków do niskiego kucania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi