Junx Opublikowano 17 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @Gh0sTp wyślij mi Save, sprawdzę. @zacxar dziwne, może po prostu masz cały czas "włączone" kucnięcie, sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 17 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 @Junx sam trochę pogrzebałem, zacząłem grę od nowa i wczytałem parę razy save przed wylotem. Na razie wszystko ok. Jak coś będzie dziwnego jeszcze, napisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1kz. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 No, no same nowości ^^ przetestuję rano i sprawdzę jak się modzik sprawuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Mam takie pytanie, jak popchać dalej fabułę po ukończeniu zadania od doktora bagiennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 A co to za niespodzianka w X18 ? Zdrowie spada drastycznie, apteczki nie pomagają. Trzeba wiać z labu. Ale jak rozwiązać ten problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas47 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 31 minut temu, DaarMoo napisał: A co to za niespodzianka w X18 ? Zdrowie spada drastycznie, apteczki nie pomagają. Trzeba wiać z labu. Ale jak rozwiązać ten problem ? Zwiększyć ochronę psioniczną do minimum 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Ale czym @bartas47 ? Psi-blokery nie działają. Poza tym mam psi-hełm. Edytowane 24 Listopada 2018 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Nie wiem, jaki masz ekwipunek, ale Psi-hełm nie wystarczy. W X-16 niezbędne minimum to: maska p.gaz ulepszona do 50% psionu, przydadzą się też tabletki Blokra psionicznego, można kupić u Sacharowa. W X-18 minim to maska p.gaz i butla tlenowa do kupienia np. u Barmana. Bez tego podstawowego ekwipunku nie ma co myśleć o wybieraniu się do labów i podziemi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @MadMax fabuły nie ruszyłem wcale, testowałem inne rzeczy. Dziś spróbuję ruszyć fabułę i dam Ci znać. @DaarMoo musisz mieć taki "zestaw" to na spokojnie można wchodzić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Dzięki @Junx. Ecolog outfit green pomógł. FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::r_section [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 520 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't open section 'merc_sun_outfit'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report @Junx outfit_marauder_SCRIPT nie pomaga. Nie może otworzyć bo takiego skryptu nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 @DaarMoo outfit_marauder.script Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Ok @Junx działa. Choć po wrzuceniu pliku z MW do MM nie mogłem wejść. Info - unhandled exption occoured. No to wszedłem z Jantaru. Ale później sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @Junx następny error. Tym razem exa. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CInifile::r_section [error]File : Xr_ini.cpp [error]Line : 520 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Can't open section 'svoboda_exo_outfit'. Please attach [*.ini_log] file to your bug report 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Problem z przejściem do Wsch. Prypeci. Spoiler I po wejściu. Spoiler Czyli dalej w Prypeci. Żadne wczytywania, restarty nie pomagają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 26 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 @DaarMoo usuń folder, spawn i jeśli to nie problem zacznij od nowa a jeśli już daleko jesteś to musisz "na około" lecieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 @Junx właśnie lecę na około. Przez Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 (edytowane) A jak kończy się Hybrid Dead Air ? W labie na Generatorach zabiłem Istotę w trzech wydaniach i ani nie mogę wejść do ostatniego pomieszczenia z hibernatorami, ani nie mogę wyjść z labu. Żarcia co prawda trochę mam, ale... Edytowane 1 Grudnia 2018 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Strzel w drzwi, za którymi była Istota, poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 @gawron waliłem ze wszystkiego. Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 1 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Trzeba było, tradycyjnie, wczytać sejwa i drzwi otworzyły się (po strzale). No cóż, pogadałem z Lewitującym na stare tematy i wywaliło mnie przed lab. To chyba koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 5 godzin temu, DaarMoo napisał: To chyba koniec ? Nie, jeszcze do Sarkofagu i daj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Patch z dnia 30.11 - https://mega.nz/#!R54mCISB!ZNMfOsZ_LPwWdXEuczmerLapd-15etlGRnrEuwSEuME Pełna lista zmian/napraw: - Poprawiony bieg - Dodano kilka pancerzy + naprawiony drop - Spolszczenie pancerzy - Naprawiony Famas (dodanie celowników) + Gauss (dodanie celowników) oraz poprawione opisy - Zmienione wartości perków oraz "wyposażenia" na początku gry - Usunięto uszkodzenia broni (w przyszłości powrócą w poprawionej wersji) - Dodano polski Dubbing - Nowe dźwięki mutantów - Dodano nowe rękawy - Nowe tekstury dla masek + dźwięki - Nowe ikony dla ulepszeń broni Ogłoszenie Parafialne: Chwilowo idę na "urlop" bo co za dużo to nie zdrowo, jeśli się uda to pod koniec roku jeśli się uda i będzie nowy internet to zrobię Repack'a całości, jeśli coś trzeba "pilnego" to zapraszam na discord'a, tam najszybciej odpiszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 @Junx Czy ten patch zawiera wszystkie poprzednie czy trzeba pobierać wszystkie po kolei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 22 minuty temu, MaklerR napisał: Czy ten patch zawiera wszystkie poprzednie Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 2 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Czy patch można wgrać na bieżącą rozgrywkę, czy konieczna gra od początku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi