Zwinny Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Witam dzisiaj po raz pierwszy grając na patchu 1.0004 zauważyłem pewną rzecz aż nawet przetarłem oczy ze zdumienia, chodzi o to że po postrzale z kałacha w ramię potrafi zwalić bandytę na glebę i po chwili wstaje żeby dalej naparzać, nie jest to to przewrócenie się i trzymanie się za bebechy błagając o apteczkę jak w następnych dwóch częściach.Zauważyłem też że po headshocie nie robią tych śmiesznych fikołków co na 1.0005/1.0006 GSC powinni dostać diamentowy medal mistrzów wszechświata i wszystkich galaktyk za wycinanie takich fajnych rzeczy, w jakim celu oni to zrobili i ciekawe co jeszcze skasowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuuuD Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Oj, skasowali bardzo wiele do Cienia i Czystego. W tym postacie, mutanty, zadania, artefakty, lokacje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zacznij porównanie od wersji 1.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi