Yossarian Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Jeżeli taki, lub pokrewny temat już istnieje, możecie rzucić mnie na pożarcie snorkom. Przeglądałem forum i nic podobnego nie znalazłem. Może to wina kiepskiego wzroku. Zacząłem pisać o kilku filmikach, ale im dalej w las, tym więcej krasnoludków. Podobnie na YT, zobaczyłem parę krótkometrażówek w temacie Zony, a gdy je przeglądałem, zaczęły się pojawiać odnośniki do kolejnych. Nie przypuszczałem, że tyle tego jest. "Dzieła" mniej lub bardziej ambitne, ale wzbogacające stalkerskie uniwersum. Jest tego więcej oprócz tego co poniżej. S.T.A.L.K.E.R. | 5.45 Первая серия. Дезертир Spoiler "Образец 32" Spoiler Красная нить Spoiler "ЗАПАДНЯ" Spoiler "Бегство" Spoiler КЛОНДАЙК Spoiler ТЕМНЫЙ СТАЛКЕР Spoiler АНОМАЛИЯ Spoiler АНОМАЛИЯ 2 Spoiler КУКЛА Spoiler ВОЙНЫ ЗОНЫ Spoiler КАК ТО ПОД НОВЫЙ ГОД Spoiler Слово Spoiler The Loner Spoiler POLTERGEIST Spoiler The will of the Monolith Spoiler Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez Chlebczarow 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi