vidkunsen Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Tytuł Oryginalny: Голос: Эпизод 1 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0006 Data Premiery: 31.08.2018r Autor: Ivanych OPIS: Spoiler Akcja moda rozgrywa się na lokacji Generatory. Z jakiegoś niezrozumiałego powodu trzech stalkerów znalazło się w niemal samym centrum Zony. Tylko od protagonisty zależy czy uda mu się przeżyć i wydostać z miejsca, z którego powrócili nieliczni śmiałkowie. Autor modyfikacji przygotował dla nas całkowicie nową, intrygującą fabułę wraz z trzema zakończeniami. Koniecznie sprawdźcie drugą część moda: Głos: Epizod 2 SCREENY: Spoiler LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: https://drive.google.com/file/d/1KI3-EoMMkfSEaiQ29ZdnWc_cC99kkOW1/view - GoogleDrive https://yadi.sk/d/MQQnN-pc3ajEXL - Yandex INSTALACJA: Spoiler 1. Pobieramy archiwum. Folder gamedata umieszczamy w naszym folderze z grą. 2. Otwieramy plik fsgame.ltx i zmieniamy linijkę $game_data$ = false| true| $fs_root$| na $game_data$ = true| true| $fs_root$| Źródło: https://stalkerportaal.ru/load/teni_chernobylja_novyj/teni_chernobylja_mini_modifikacii/modifikacija_golos_ehpizod_1/137-1-0-2944 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 (edytowane) Bez spojlera. Wstałem, pogadałem z Łysym, z piwnicy mam PDA Września, polazłem po rozmowie z Łysym poszukać Żubra. Był niedaleko, dialog, zabił pijawkę i poleźliśmy do kanciapy z Łysym. Mam po rozmowie z Żubrem odszukać jego PDA, łaziłem po lokacji, znalazłem jego PDA - rozwalony dźwig, oraz spotkałem rannego stalkera który z bliska okazał się być karłem - nie trawię ich od serialu walka o tron - on też miał PDA nieznajomego a tam mowa o tajniku na terenie bazy/laboratorium X-8. Edytowane 1 Września 2018 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Żubr się podobno zabił sam, Łysy nawija, że nie upilnował, miałem go ukatrupić ale zmieniły się priorytety i teraz mam 2 SOS, na jednym jest Hunter na drugim 2 trupy i PDA - misja na znalezienie psi hełmu. Mod się rozwija i robi się ciekawie - 2 lokacje nad i podziemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Zgadza się, od początku cały czas coś się dzieje, zwroty akcji, historia zaczyna wciągać. Oby tak dalej. Wybacz Hunter... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Po wyjściu z laboratorium wyścig z czasem - wyrzut. Zalecane pełne dynamiczne oświetlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 No i modeczek skończony, z oboma zakończeniami. 1. Wyłączamy urządzenie ściągające stalkerów na Generatory, ale za to sami giniemy. 2. Nie wyłączamy i w pośpiechu musimy generatory opuścić, przez odkryty teleport. Jak na razie na kolana nie rzuca, ale skoro to tylko epizod z moda, to spokojnie można sobie kilka godzin pograć. ( wszystko zależy od spawnu ) A czasówka nie tak groźna. Podczas jej trwania zdążyłem jeszcze zabrać manele ze schowka, nota bene nie przydadzą się i dotrzeć do teleportu na ostatni gwizdek. Oba zakończenia prawidłowe. Którym zakończymy, to już sprawa naszego wyboru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Wstawka poprawiona. Prosiłbym kogoś, kto lepiej za rosyjski czy dobrze przetłumaczyłem opis moda oraz czy sposób instalacji się zgadza, bo ja w niego nie grałem. Dodatkowo tutaj znalazłem pewien fix: http://stalkeruz.com/mody-k-ten-chernobylya/golos-epizod-1-31082018.html I jest wskazówka, żeby grać na dynamicznym oświetleniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Nie pamiętam, czy dodawałem patcha. A reszta w porządku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 W modzie jest jeszcze 3 zakończenie: Spoiler Po wyłączeniu psi-instalacji wychodzimy z laboratorium i nie rozmawiamy z Chemikiem. Od razu idziemy do teleportu. Po jakimś czasie Chemik wysyła wiadomość: Cytat "Хантер, я так понял, ты решил меня кинуть. Только это тебе аукнется, сталкер. Как и многим другим людям." (Łowco, zrozumiałem, że postanowiłeś mnie zostawić. Tylko to odbije się na tobie, stalkerze. Jak i na wielu innych osobach.) Wchodzimy w teleport i pojawia się białe tło z napisem "Продолжение следует" (Kontynuacja nastąpi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi