Matieusz56 Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 Nie jestem pewny, czy to odpowiednie forum do tego, ale mam problem. Chcę pobrać duży plik przez MegaSync i po zainstalowaniu 5 gb, pojawia się wiadomość, żeby wykupić transfer, albo poczekać 4 godziny. I czy to oznacza, że zawsze co 5gb będzie mi się to pokazywać. Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boberm Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 tak..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 1, 2018 Report Share Posted September 1, 2018 1 godzinę temu, Matieusz56 napisał: po zainstalowaniu 5 gb Ściągnięciu chyba? 1 godzinę temu, Matieusz56 napisał: czy to oznacza, że zawsze co 5gb będzie mi się to pokazywać. Pytasz, czy stwierdzasz? Mega ma limit i nie wiem, czy ciągle da się go obejść. Kiedyś wygrzebałem program służący do tego. Możliwe, że jeszcze działa: https://stalkerteam.pl/topic/10078-koniec-z-limitami-na-mega-krótki-poradnik-i-przydatny-program/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matieusz56 Posted September 1, 2018 Author Report Share Posted September 1, 2018 @Sierioża Ok, spróbuję. Jak coś wyskoczy (albo i nie, bo o to chodzi xd) to dam znać, niestety mój internet jest tak wolny że nawet i mega sync chodzi na 1,5 mb/s więc trochę to potrwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts