papier Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam ! udalo mi sie ukonczyc clear sky na dwa sposoby i zobaczyc 2 filmiki koncowe . ciekawe ile jeszcze jest zakonczen ? mozna pozbawic Strieloka oslony i emisja spowoduje wszystkim znane zakonczenie z monitorami i tatuazem s.t.a.l.k.e.r. oraz mozna nie strzelac do Strieloka tylko isc za nim do srodka elektrowni i schowac sie przed nadchodzaca emisja . dalej dialog ze Strielokiem wyjasniajacy kim jest szrama i strielok i wspolna akcja przeciw komu ..... zobaczcie sami , o ile sami zrobicie sobie takiego moda bo niestety zakonczenie jest jedno hehehehe ! :mrgreen: heh nareszcie jakies normalne forum ktorego moderatorzy/administratorzy nie sprawdzaja zamieszczanych przez uzytkownikow informacjii.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Ale?... To pytanie czy stwierdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 heh nareszcie jakies normalne forum ktorego moderatorzy/administratorzy nie sprawdzaja zamieszczanych przez uzytkownikow informacjii.... Ależ sprawdzamy. Dla nas wszyscy dobrzy użytkownicy są wartościowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 IMO każdy jest ważny... A co do tematu. To pytanie czy stwierdzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Dobra powiedziano, że NIE MA WIELU ZAKOŃCZEŃ więc sądzę, że ten BUG można olać - lub mod ponieważ swoje na ten temat czytałem. Temat wałkowano tak wiele razy na różnych forach, że nie wiem. :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Temat wałkowano tak wiele razy na różnych forach, że nie wiem. To forum jest inne i pozwólmy wypowiedzieć się młodzieży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 To forum jest inne Inne... Ale w jakim sensie? Taka sama zawartość, tyle że inni ludzie, niektórych widzę na innych forach. Tylko inna nazwa :-P Oraz... najlepszy klimat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Czuję się poniżony, niestety... Wiele zrobiłem, by młodzież trafiła tutaj. Miałem wielki zapał, teraz jestem już zmęczony, ale nie poddaję się, bo robię to dla Was... I koniec offtopa. Jeszcze jeden taki post - ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ale właśnie dzięki paru Twoim i Filippo postom zarejestrowałem się na forum. No bardzo mi miło :mrgreen: A jeśli chodzi o moje tak zwane "humory" to po prostu czasami mnie nie którzy denerwują (Nie mówię oczywiście o Tobie ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 ale właśnie dzięki paru Twoim i Filippo postom zarejestrowałem się na forum. No bardzo mi miło :mrgreen: A jeśli chodzi o moje tak zwane "humory" to po prostu czasami mnie niektórzy denerwują (Nie mówię oczywiście o Tobie ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi