Gość Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Jak w temacie. Podczas jednej z przeprowadzek magazyn zniknął bez wieści i nie mogę go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 CD-Action - kontakt - zamówienie - kupno - wysyłka - odbiór: Adres redakcji Wydawnictwo Bauer CD-Action ul. Oławska 11 50-123 Wrocław Sekretariat tel.: 71 341 20 83, faks: 71 341 99 11 Biuro reklamy Lidia Ukleja, tel. 22 517 06 38 Prenumerata: tel. 67 3541605, 67 2108605 Reklamacje płyt DVD Tomasz Matusik, tel. 713 449 808 reklamacja@cdaction.pl Główny e-mail redakcji strony internetowej: webmaster@cdaction.pl "CD Action" Miesięcznik Redakcja prowadzi działalność w branży Redakcje i wydawcy gazet i czasopism. Siedziba firmy znajduje się w Wrocław ( województwo dolnośląskie). Jeżeli chcesz bezpośrednio skontaktować się z "CD Action" Miesięcznik Redakcja – kieruj się pod adres: ul. Sukiennice 6 /8, Wrocław Z "CD Action" Miesięcznik Redakcja możesz skontaktować się nie tylko na miejscu, ale także mailowo: cdaction@cdaction.com.pl lub telefonicznie, pod numerem 71 341 20 83 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 @vidkunsen Tak, wiem. Uznałem, że szybciej będzie zapytać tutaj o numer dotyczący Stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi