Gość Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Chciałbym o to spytać na czacie, ale nie mogę się do niego dostać. Prosiłbym o informację, czy problem z wylogowaniem na stronie głównej jest komuś u "góry" znany oraz czy i kiedy zostanie rozwiązany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Powinien już być rozwiązany. Jeśli nie jest spróbuj używać tymczasowo innej przeglądarki albo wylogować się i zalogować ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Próbowałem, na razie "nie bangla". Poczekam. Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 1 minutę temu, Sierioża napisał: Próbowałem, na razie "nie bangla". Poczekam. Dziękuję za odpowiedź. Problem naprawiłem dopiero wczoraj wieczorem więc jak robiłem to przed tym terminem to spróbuj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 U mnie wreszcie działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Spokojnie, po niedzieli będzie wszystko grało jak należy. ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi