S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Mam 2 pytania odnośnie Stalker CS: [glow=red]1.[/glow] czy w grze występują wolne blowouty? [shadow=red]2.[/shadow] czy po przejściu gry jest FREEPLAY? Z 1 mi chodzi o to czy blowout'y mogą zdarzyć się w każdej chwili, a nie tylko na misjach? Drugiego nie muszę chyba tłumaczyć. ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 1. Blowouty występują najczęściej w określonych lokacjach; czasami losowo. Stalkerzy opowiadali o tym na forum. 2. Tego niestety nie wiem, ponieważ jestem modderem i ukończenie gry zajmie mi więcej niż Wam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windmaker Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 2. Nie, nie doszedłem do samej elektrowni ponieważ nie interesuje mnie zakończenie gry, ale wiem, że gra kończy się w elektrowni filmikiem i the end. Dlatego polecam jeszcze w Czerwonym Lesie się pobawić i pocofać aby poznać grę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts