S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 mam problem z bugtrap'em, ?adnie zasejwowa?em sobie gr? i po po paru godzinach znowu chc? sobie pogra? i nagle dup, podczas wczytywania sejwa wyskakuje bugtrap :-? , macie jakis sposób na to, bo niechce zaczyna? 3 raz od nowa ;/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Hm... w mi?dzy czasie instalowa?e? jakie? mody? Masz patcha o5? Ja te? tak mia?em i okaza?o si?, ?e musia?em si? w save-ach cofn?? o lokacj? w ty? - mia? tak w Agropromie i jedynym ratunkiem by? powrót do ostatniego save-a z Wysypiska przed wej?ciem do Agropromu. Polecam robi? duuuu?o save-ów - ja po doj?ciu do Czerwonego Lasu mam tak oko?o 300-400 save-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Modów wogule nie u?ywam i patcha te? ?adnego, no to zrobie jak ty wroce do wcze?niejszego sejwa(mam nadzieje ze bedzie dzia?a?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ?adnego patcha? czyli.... 03 masz? To ja Ci radz? natychmiast instalowa? 04 i potem 05. Nie da si? gra? bez patcha - przynajmniej 04 musisz mie?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 mam tak oko?o 300-400 save-ów. Hmm... strasznie du?o :-D Proponuj? Ci zrobi? z ok. 10 sejwów, i potem je tylko nadpisywa? od ko?ca :-) @S.T.A.L.K.E.R: Na jakim gracz paczu? Je?li na 1.4, mog? Ci podrzuci? sejwy, albo... Proponuj? zajrze? tu: Klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Du?o, ale nawet nie wiesz ile razy mi to gr? uratowa?o - ostatnio jak wspomnia?em wy?ej w Agropromie mia?em takie cyrki, ?e dok?adnie o 20 save-ów si? cofn??em :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Du?o, ale nawet nie wiesz ile razy mi to gr? uratowa?o - ostatnio jak wspomnia?em wy?ej w Agropromie mia?em takie cyrki, ?e dok?adnie o 20 save-ów si? cofn??em :mrgreen: . Hehe... Spoko, te? jestem maniakiem cz?stego zapisywania gry :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 gram na versji 1.5.0.1, patchów nieinstaluje bo mi mul? gre, jak np gram na pe?nym o?wietleniu dynamicznym i na maxach to przy patchu 1.5.0.5 mie?em istny pokaz slajdów na statyczym o?wietleniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ale bez patchów mo?esz nie przej?? gry... Zapewni?o to nam GSC, ale zaraz po wydaniu gry wypu?ci?o na ?wiat poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Hmm.. Mo?e ?ci?gnij z naszego forum Float 0.32. Poprawia wydajno?? ;-) To na razie malutkie demo - Elvis Scatter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 To zmniejszasz ustawienia - grasz na rozdzielczo?ci np. 1280x1048 i po k?opocie. Ja próbowa?em na wersji 03 gra? ale po wej?ciu do Kordonu (czy mo?e ju? na Bagnach nie wiem) bugtrapy ?apa?y mnie non stop. Teraz mam bugtrapy tylko w przypadku ch?ci rozmawiania z rannym Stalkerem - przy próbie rozmowy (aby da? mu apteczk? np.) wywala mnie do pulpitu. Winowajc? upatruj? w modach - mam 3 mody - Any NPC Trade, 500 kg i Faction War. No i patch 05. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ale bez patchów mo?esz nie przej?? gry... Zapewni?o to nam GSC, ale zaraz po wydaniu gry wypu?ci?o na ?wiat poprawki. no to swietnie :-| mam wybiera? pomi?dzy pokazem slajów a bez kresn? gr?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Powiedz mi jakiego Ty masz kompa - procek, grafika itd. Bo nie chce mi si? wierzy?, ?e a? tak mocno Ci muli - no oczywi?cie warto zmniejszy? detale - ja mimo, ?e na moim kompie móg?bym gra? z max rozdzielczo?ci? i max ustawieniami to tego nie robi? dla lepszych FPS-ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Powiedz mi jakiego Ty masz kompa - procek, grafika itd.[...] proc 2 rdzeniowy 2.60 mHz 2 gb ram ddr2 GF 8600 GT, zasilacz ledwo co chodzi niemam wentylatora na karcie graficznej - ten komp mam od pó? roku a juz ledwo co dyszy. [...]Ja próbowa?em na wersji 03 gra? ale po wej?ciu do Kordonu (czy mo?e ju? na Bagnach nie wiem) bugtrapy ?apa?y mnie non stop.[...] ja gram na 0.3 i niemam zadnych problemów (o prócz tego z bugtrapem na sejwach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Nie taki z?y ten komp - niewiele gorszy od mojego. Nie wiem dlaczego masz jakie? problemy z gr? - mówi? Ci, zmniejsz detale troch? i pobaw si?. Naprawd? r?cz? Ci, ?e pó?niej to nie wytrzymasz z bugami - ja na wersji 04 mia?em ich sporo wi?c wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filippo23 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Windmaker napisa?/a: [...]Ja próbowa?em na wersji 03 gra? ale po wej?ciu do Kordonu (czy mo?e ju? na Bagnach nie wiem) bugtrapy ?apa?y mnie non stop.[...] ja gram na 0.3 i niemam zadnych problemów (o prócz tego z bugtrapem na sejwach) To poprawia te? patch 1.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 a z versji 03 na 05 sejwy b?d? dzia?a?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Niestety nie - z wersji 04 na 05 tak, ale z 03 na 04 niestety nie. Jak chcesz to mog? odszuka? dla Ciebie save-y z wersji 05 ju? po Bagnie, bez modów i z do?? dobrym wyposa?eniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ok to jak bys móg? to poszukaj, by? bym bardzo wdzi?czny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Hm... z go?ej wersji nie mam, ale za to z wersji z modem Any NPC trade, owszem powinny dzia?a? i bez tego moda. Sprawdza?em i dzia?a? powinien bez problemów - http://www.sendspace.pl/file/UA99jmIY/ Masz dwa save-y - 33 jest jeszcze na Bagnach przed przej?ciem do Kordonu, a 34 to tunel w Kordonie. W prezencie masz sporo kasy, AK, Granat do RPG ale za to ma?o ammo. Wi?kszo?? broni na max ulepszona w celno??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ok, wielkie thx juz istaluje patcha i sprawdzam sejwy, pokombinuje z ustawiniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Je?li co? by nie dzia?a?o z tym savem to pisz - gr? przechodz? w chwili obecnej ju? chyba 10 raz (tj. zaczynam 10 raz od pocz?tku) wi?c saveów mam tyle, ?e si? gubi?, ale te sprawdza?em i wygl?daj? w porz?dku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.T.A.L.K.E.R.1298483942 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 ok dzialaj?, jeszcze raz dzi?ki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Ciesz? si?, ?e pomog?em. W razie czego polecam si? na przysz?o?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi