StalkerSaszka Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Problemem jest czarny ekran po odpaleniu gry sama muzyczka z intra gra sobie radośnie w tle czarnego ekranu :( wiecie jak naprawić ten problem z black screenem ? Podobno w pliku user.ltx można ustawić rozdzielczość ale nie mogę go znaleźć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 W głównym katalogu gry powinieneś mieć plik fsgame.ltx. Otwierasz go i w linii $app_data_root$ masz ścieżkę do miejsca, w którym znajdziesz user.ltx. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w LA jest to bodajże folder appdata po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerSaszka Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Mam w katalogu fsgame.ltx takie coś : $app_data_root$ = true| false| $fs_root$| appdata\ $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ ( 2 pierwsze rzędy ) w folderze appdata nie ma pliku user.ltx chyba coś zknociłem , albo nie wiem czym jest ścieżka w pliku tekstowym orłem z informatyki to nigdy nie byłem :/ przyda się porada mądrzejszej osoby Edytowane 9 Listopada 2018 przez StalkerSaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Proszę, ten temat raczej wystarczy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerSaszka Opublikowano 9 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Dzięki przyjacielu dla osób które spotkają się z tym samym problemem streszcze , wystarczy wrzucić pobrany plik user.ltx do folderu appdata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi