ArNie Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Wreszcie, po.... ilu to już latach? 6? od wydania pierwotnej wersji gry, jest zwiastun ostatnich rozdziałów - Xen HELENA, MAM ZAWAŁ! Toż to nawet nie widać już, że to jeszcze Source jest! Jedyne co mnie jako tako zastanawia, to budowa map, ale wierzę, że będzie dobrze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Pierwsze, przedpremierowa gameplaye 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 26 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Można już zagrać w kawałek pierwszego rozdziału poprzez uruchomienie bety gry w opcjach. Czas przejścia wynosi około 30 minut - czyli połowa tego co całość Xen w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Tu niby ten Xen to ma być ze 6 godzin gry, normalnie jak jakaś gra AAA typu call of Duty Ps: nawet nie myślałem, że w oryginale Xen był taki króciutki, pamietam jak dziś, a było to ze 20 lat temu, że przejście H-L zajęło mi 13 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Miło się wspomina tę grę. Zagrałem z ciekawości, w co bawi się mój syn i wsiąkłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi