collo111 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Jak w temacie gra wywala na pulpit po przejściu do "Bazy wojskowej". Dzieje się tak zarówno, gdy włączę autsave lub save zrobiony przeze mnie. Wcześniej w "Czerwonym Lesie" ciągle mnie wywalało, ale zmieniłem tryb zgodności na otwieranie z ustawieniami "Windows XP z dodatkiem Service Pack 2" i pomogło właśnie do czasu dojścia do "Bazy Wojskowej". Czytałem o sprawdzeniu logów i że można to zrobić wklejając zawartość do notatnika od razu po wywaleniu. Co też załączam. Czy ktoś wie czym to może być spowodowane i jak temu zaradzić? stalker_log.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Wszystko z komputerem w porządku? Bo poza tym to o ile dobrze kojarzę, log wskazuje na problem z obiektami w grze. Zacząłbym od przeinstalowania. Tryb zgodności na dłuższą metę bardziej szkodzi, niż pomaga - Czyste Niebo, zresztą jak każda gra z serii, jest dość pamięciożerna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Czy masz do moda dodałeś jakieś dodatki? np. dodatkowa broń pancerze itd.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi