Lonely Mercenary Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Trzy kontrolery w elektrowni w Priboiu ??? Hmmm No cóż, jeżeli emisje się skumulują to nie ma... szans :/ Pamiętam jak poszukiwałem dokumentów w Prypeci i trzy emisje pod rząd mnie zastały... przez Radar do baru przedzierałem się ogołocony całkowicie z amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Heh , no tak :) Ja pamiętam próbę opuszczenia bunkra naukowców na Jantarze za pierwszą wizytą ze stadem burerów , zombie i kontrolerami . Mało klawiatury nie pogryzłem , w końcu poczekałem przy drzwiach ze 15 minut aż mutanty same się zdziesiątkowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Pierwszy kontroler zaraz przy bramie, drugi jak próbowałem biec w lewo na terenie elektrowni a trzeci to już przegięcie na wprost niedaleko wejscia do samej elektrowni. Wykończyłem wszystkie apteczki, do tego zero amunicji i monolitowcy byłem skazany na porażke. Teraz wiem co mnie czeka zaopatrze się w dobry kombinezon, broń, amunicję i wystarczającą ilość prowiantu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi