kondotier Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 @cez137 Ja jestem "spoko" , bo to Twoja gra. Tylko który to już mod, w którym "nie zauważyłeś" czegoś ważnego. Nie goń w modach jak w kwietniu pies za suką, ale miej oczy naokoło głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 @kondotier zrobiłem go, nawet spoko modzik, taki inny niż wszystkie, tego typa jeszcze nigdzie nie widziałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Cez137 - ten na fotce w/w to efekt działania "krokodyla" na tych z Monolitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Jeśli się nie mylę, to taką pijawkę (wydaje mi się, że to Strongław [Стронглав]) można też spotkać w modzie "Czas Sojuszu - Więź Czasów" [Tutaj nawet wideo. gdzie się pojawia: KLIK], gdy przechodzimy koło podstacji. Pojawia się bąbel przestrzenny, z którego właśnie wyskakuje ten stwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nooo, nie tylko tam: Oblivion Lost remake 2 Зона Поражения - na podstawie tej książki (Wasilij Orzechow)powstał mod oraz umiejscowiono pierwotnie w/w ulepszona pijawkę na Rostoku już w modach od 2012 roku - Oblivion lost remake (tzw. 1 część), pierwszego Strongława ukatrupił w podstawce generał Woronin ( По одной из самых известных версий, Стронглава убил генерал Воронин. ) Natomiast bagienny Strongław występuje m.in. na Janowie, Bagnach - mod m.in. Zaurusa, w Piekle psy/Psy piekieł. Spoiler Mutanty z książek: https://aminoapps.com/c/stalkeramino/page/item/mutanty-iz-knig/oLYQ_3DIoIDQj1DQbbL1Ep8PLmMD1Xg866 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 11 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 Ktoś podpowie taktykę na burery w tym modzie? Strzelam, widzę że leci z nich krew(nie wale w tą ich tarcze) amunicji prędzej braknie. Nożem też nie bardzo idzie, już był moment w którym myślałem że coś jest spier... z tymi mutantami(nieśmiertelne). Rzucanie przypadkowo granatów tylko się jak na razie sprawdza, ale to trza wiadro granatów. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Sekretna lokacja w modzie i sposób, jak aktywować teleport: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek243 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Cześć wszystkim Gram obecnie w modyfikacje do Zewu Prypeci o nazwie. W Potrzasku. I mam problem z dostaniem się do laboratorium X6. Ponieważ nie znam całego kodu do drzwi. Mam fleszkę z kodem ale pokazuje tylko 753 reszty nie potrafię odczytać ponieważ ekran PDA jest pęknięty. Czy ktoś zna cały kod. Proszę o szybką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 @slawek243 Ten kod którego nie możesz odczytać to 753144. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek243 Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 3 minuty temu, wariat napisał: @slawek243 Ten kod którego nie możesz odczytać to 753144. Pokaż ukrytą zawartość Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2021 Slawek243 - tutaj masz filmy oraz opis przejścia i hasła do każdego laboratorium: Spoiler Przejście i kody: https://prostalker.ru/mod-v-zapadne-prohozhdenie/ Коды для входа в лаборатории: laboratoria/kody Вход в лабораторию X1 — 58763 Вход в лабораторию X2 — 875623 Вход в лабораторию X3 — 52684 Вход в лабораторию X4 — 875684 Вход в лабораторию X5 — 79246 Вход в лабораторию X6 — 85362 Вход в лабораторию X7 — 1234 Вход в лабораторию X8 — 190678 Вход в лабораторию X9 — 64837 (Выход из лаборатории X9 — 83465) Вход в лабораторию X16 — 111 Вход в лабораторию X18 — 71417 Код для входа в Путепровод — 87523 Коды от сейфов: sejfy Код от сейфа в прачечной — 180678 Код от сейфа в Речном порту — 200678 Код от сейфа в здании Школы — 210678 Код от сейфа в здании КБО — 220678 Код от сейфа в X7 — 84526 Код от сейфа в X5 — 78295 Код от сейфа в X2 — 413956 Код от сейфа в X4 — 25487, 25785, 753142, 753144 Код от сейфа в X6 — 84658, 482356 Код от сейфа в X18 — 54962 Код от сейфа в X9 — 53916, 64837 Коды от оружейной комнаты: zbrojownie Оружейка в лаборатории X8 — 45638 Оружейка в лаборатории X9 — 37645 Дополнительные коды: kody dopełniające Код от лифта — 5432 - winda Код от ящика в путепроводе — 526743 - skrzynka w przejściu podziemnym Пароль от компьютера в лаборатории X2 — 784563, 59438 - komputery w X-2 Код от вестибюля — 87963 - wejście/westybul Код для входа в секретный тоннель — 83164 - wejście w tajny tunel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archeont Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Witam braci stalkerów! Mam niestety mały problem z tym modem :( Chcę się udać do labu X-8, pierwszego, zaraz po "prologu" na powierzchni, wprowadzam właściwy kod 190678 i... nic się nie dzieje. Próbowałem wszystkiego, przytrzymywałem klawisz "F" przez 20-25 sekund jak w notce w PDA, odczekiwałem chwilę po wprowadzeniu kodu, przeładowywałem grę kilka, jak nie kilkanaście razy i nic... czy ktoś miał podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @Archeont a najpierw w windzie to nie 5432? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archeont Opublikowano 12 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego @tom3kb Fakt. F a k t y c z n i e. Nie doczytałem zaledwie linijkę wyżej tego kodu 5432... tak byłem pochłonięty wprowadzaniem tego drugiego. Brak mi słów, żeby wyrazić swoją ułomność xD Teraz działa. Wielkie dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Kojarzę, że w tym modzie był ukryty unikatowy pistolet. Bodajże w jakimś szybie? Dawno temu go ogrywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Archeont - wyżej napisałem wszystkie kody w oryginale i z tłumaczeniem własnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archeont Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia @vidkunsen moda ogólnie dawno ukończyłem, ale pamiętam, że ja tam byłem przekonany, że wbijam prawidłowy kod, a jakiś skrypt nie chce zatrybić. Prawda była taka, że chyba nie miałem swojego dnia i nie zauważyłem w notce właściwego kodu zaledwie w linijce powyżej Będę jednak pamiętał na przyszłość, żeby zaglądać na takie rozpiski jak Twoja, nigdy nie wiadomo, kiedy się przydadzą, szybciej zajrzeć na taką gotową, niż specjalnie męczyć bułę forumowiczom kolejnym pytaniem. Na razie jednak mam przerwę od stalkerowych modów na rzecz remasterów pierwszych Tomb Raiderów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi